Завинаги свързани от Диема фемили и онлайн – еп. 243, 244, 245, 246, 247 от 01, 02, 05, 06, 07.02.2018

Радост, мъка, неочаквани срещи, измами и лъжи ще видим в Завинаги свързани тази седмица. Ашна забременява, Дармеш най-после е изобличен, но въпреки това Сулочана губи дома си.

Савита е твърдо решена да отпрати Сачин в САЩ, заедно с биологичната му майка. Сулочана се досеща за плана й, но не смее да каже нищо на Манав. Шравани от своя страна се привързва още повече към сина си. До момента, когато вижда Арчана и Сачин заедно и разбира колко обича сина й съпругата на Манав.

Дармеш използва корупционни схеми, за да прогони жителите на бедняшкия квартал и да хвърли вината върху Манав. Провалът му обаче бързо настъпва. Ди Кей го разкрива и го заплашва с уволнение. Вайшали предупреждава съпруга си, че ако нарани семейството й ще го напусне. Манджу негодува, тъй като има опасност да загуби дома си, а сякаш никой не се интересува от този факт.

Празненство по случай Дивали става повод за нови скандали в дома на Савита. Електричеството неочаквано спира, а всички са убедени, че зад това стои фирмата на Ди Кей. Шравани вижда колко е привързана Арчана към Сачин и решава да се оттегли. Арчу обаче я вижда и я кани в дома си. Савита използва момента, за да очерни Шравани, като я удря и унижава пред всички. Момичето си тръгва и съветва Арчана да не се доверява на свекърва си.

Ди Кей научава, че Ашна е бременна. Манав пък му разкрива, че не той, а Дармеш стои зад инцидента в бедняшкия квартал. След като е изобличен публично, Дармеш е прогонен от работа. Вайшали разбира за поредната му издънка и го порицава горчиво, че е засрамил семейството й. Манав го съветва да се погрижи за ипотеката си, вместо да петни неговото име и да злобее срещу него.

Савита лъже близките си, че Шравани искала да отвлече Сачин. Дармеш уверява съседите си, че Манав е няма да ги подкрепи, тъй като е подкупен от Ди Кей. Арчу защитава съпруга си и доказва, че твърденията на зет й са неверни.

Тя се опитва да отдалечи Сачин от майка му, но момченцето я предупреждава, че ще каже истината на Арчана, ако не му позволи да се вижда с Шравани.

Манджу научава, че Винод е разрешил на децата им да общуват със Сулочана. Тя е сърдита на съпруга си за това. Савита нарежда на Дармеш да откупи дома на Сулочана и да не го дава на никой от близките й. Той успява да премести датата на търга, а когато моментът настъпва Манав е извън града и не може да помогне на съпругата си.

Сатиш решава да я подкрепи в този тежък момент, въпреки възраженията на Варша. Съпругата му му се сърди, че е избрал семейството й пред нея, особено след като самите те са отказали да я подкрепят в труден момент.

Ашна сурово порицава Ди Кей, че в момент на нужда не е помогнал на Манав. Къщата на Сулочана бива откупена от друг предприемач — Гаджендра Кумар. Винод обаче обещава на майка си да уреди поне годишнината от сватбата си да отпразнува в дома си. Савита празнува и поднася сладки на богинята, след като Сулочана губи дома си.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net