Завинаги свързани от Диема фемили и онлайн – еп. 253, 254, 255, 256, 257 от 15, 16, 19, 20, 21.02.2018

Савита най-после успява да съсипе Арчана и Манав в Завинаги свързани. В края на сезона тази седмица ще видим как двамата се развеждат, а Манав отвежда децата им в Америка. Арчана пък осиновява други деца, за да добие смисъл животът й. След години двамата ще се срещнат отново, но при други обстоятелства.

Делото приключва с историята на Арчана и Манав. Двамата се сдобряват, въпреки че мъжът губи делото, а съпругата му го защитава. Дармеш е изобличен от Вайшали, която взима децата и напуска дома им. След като той я връзва у дома, за да я накаже, тя окончателно се отказва от него.

Варша вярва, че се е освободила от манията си по Сохам, заради което моли Арчана да й позволи да го вижда. Сестра й се съгласява въпреки протестите на Манав. Но тя отвлича детето и се хвърля с него от моста. След седмици на мъчителни издирвания от полицията се отказват да ги търсят.

Манав разбира, че Арчана е бременна, но дори и новината за близначките не успява да го накара да й прости, че заради нея е загубил синът им. Сачин пък й разкрива, че Савита се е опитвала да я скара с Манав. Разстроена, младата жена моли свекърва си да спре да се бърка в брака им. Тя обаче се зарича да ги раздели завинаги.

Раждането на близначките за малко успокоява духовете в дома на семейството, но Савита продължава да ненавижда снаха си. Тя я вини за изчезването на Сохам и я съветва да се разведе с Манав. Арчана отказва.

В епизодите ще видим още, че Ди Кей взима решение да замине за Америка. Той предлага на Манав да го последва, а младият мъж без колебание се съгласява.

Савита научава от сина си, че той иска да замине с децата и съпругата си, но не одобрява решението му. Затова представя на Арчана фалшиви документи за развод, а на Манав казва, че Арчана не иска да бъде с него и му е поверила децата им.

В деня на полета Арчу отива на летището, но разбира, че семейството й си е тръгнало без нея. Съкрушена, младата жена остава сама и съсипана. В същия момент вижда две деца, които са загубили родителите си при катастрофа. Тя решава да им помогне и ги осиновява, за да даде нов смисъл на живота си.

От другия край на океана, Манав и семейството му се адаптират към новия живот в Канада. Сулочана се опитва да успокои дъщеря си и да бъде до нея в тежките мигове, които преживява.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net