Завинаги свързани от Диема фемили и онлайн – еп. 258, 259, 260, 261, 262 от 22, 23, 26, 27, 28.02.2018

Със сигурност не сте забравили Арчана и Манав,които се срещат след 18 години в Завинаги свързани. Двамата влюбени живеят в различни краища на света, но отново се събират. Причината за срещата им не е неугасващата им любов, а желанието да се освободят един от друг.

След 18 години Манав се връща с близначките обратно. Арчана живее с дъщеря си Парви, която е осиновила. Историята се заплита около случайна среща на двамата. И желанието им да се разведат.

Заради бракоразводните процедури, двамата приемат да живеят заедно няколко седмици. Целта е да се установи може ли бракът да се спаси. Новото положение обаче не се харесва нито на дъщерите на Арчана, нито на Парви. Момичето не приема двете сестри за свои приятелки, а по-скоро за свои съпернички.

Мистерията около Сохам също се разплита. Той и Варша далеч не са загинали. Всъщност, сестрата на Арчана е отвела тайно сина й в Америка, където той учи и възмъжава. Докато семейството се опитва да се събере отново, Варша отново излиза на сцената. Тя е лъгала Сохам с години, че семейството му не иска да има нищо общо с него. Момчето не може да повярва, че Арчана и Манав наистина са страдали от загубата му и са го смятали за завинаги изгубен.

Междувременно Савита ще се покайва горчиво за прегрешенията си спрямо Арчу и Манав. Двамата отново ще търсят път един към друг, но в този сезон ще се сбогуваме и с двамата. За сметка на това предстои да видим перипетиите около децата на двамата. Парви и сестрите й ще водят битка за сърцето на един и същи мъж.

Младежът е син на съдружник на Манав и е влюбен в осиновеното момиче на Арчу. В същото време обаче, дъщерите на Манав са тези, между които ще трябва да избира.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net