Завинаги свързани от Диема фемили / онлайн – еп. 278, 279, 280, 281, 282 от 22, 23, 26, 27, 28.03.2018

Ови нарежда на Теджу да шпионира Арджун, заради Пурви, а пак заради нея Арчана и Манав остават женени за шест месеца. Въпреки нежеланието на Арчу да съжителства с Манав, съдийката, която е и нейна приятелка, взема решение двамата да останат женени за половин година.

Междувременно Теджу става Сердар и по нареждане на сестра си шпионира Арджун. Той от своя страна се опитва да изгони Пурви от фирмата, въпреки че вижда колко много разчита екипът на нея.

Сулочана страда за дъщеря си и моли Арчана да откаже развода. Заради Сачин обаче тя е твърдо решена да остави мъжа си. Междувременно Теджу заживява с нея и с майка й. Без да подозират, че са майка и дъщеря, двете изключително много се сближават.

Момичето продължава да заблуждава семейството си, че е в Лондон, докато живее с истинската си майка. Междувременно Манав се среща с Пурви и научава историята на живота й. Остава очарован от факта, че Арчу още го обича, но заради сина му е готова да понесе развода им. В същото време Дамодар се моли двамата да се съберат. И лъже Савита, че заради сделка на Ди Кей, на Сачин и Манав им се налага да останат още шест месеца в Индия.

Въпреки че Манав е твърдо решен да оспори решението за развода, той не успява. Пурви до голяма степен повлиява на съдията, тъй като праща писмо, че не може да се грижи сама за майка си. Така двамата съпрузи се събират след години раздяла. А Савита дори не подозира за това.

Сулочана е щастлива, но сянка помрачава радостта й, когато внучката й Пуни се оказва с развален годеж. Заради Манав и Арчана семейството на годеника отменя сватбата. Младежът обаче се връща и заявява, че е готов да се бори за момичето си.

Междувременно Теджу се разболява от малария, а Арчу всеотдайно се грижи за нея…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net