Завинаги свързани от Нова и онлайн – еп. 207, 208, 209, 210, 211 от 07, 08, 11, 12, 13.12.2017

Разкритието на местонахождението на Сулочана в Завинаги свързани, става повод за сериозна кавга между Арчу и Вайшали. Майката обаче успява да помири дъщерите си, разкривайки им цялата истина, както и за желанието си да запази местожителството си засега в тайна.

Рия следва стриктно инструкциите на Дармеш и почти успява да съблазни Манав. Тя го залъгва, че семейството й иска да я омъжи насила, а той се опитва да я утеши. Рия кани Манав в дома си, като се старае Арчана да разбере за това. Тя прави всичко възможно, за да накара Арчу да повярва, че съпругът й изневерява.

Арчана решава да се разправи с нея й и й изпраща съобщение от телефона на Манав с молба за среща. Когато двете се срещат, Рия тържествува и я заплашва, че ще злепостави Манав. А също и че съпругът на Арчана съвсем скоро ще бъде неин.

Савита вижда, че снаха й е угрижена и я пита какво се е случило. Арчу й разказва за проблемите с Рия, а Савита решава да разкрие цялата история.
Междувременно Вайшали вижда, че Рия и Дармеш обядват заедно. Той се измъква от положение, като твърди, че с Рия имат служебен ангажимент.

Дармеш убеждава Ди Кей, че Манав не се справя с работата си. Ашна му предлага сам да проучи въпроса и ако Манав не може да се справи с нещата да го уволни. Междувременно Рия отива в имението на Савита и се държи грубо с Арчана. Манав защитава асистентката си, без да подозира за интригите, които върти. Савита пък се опитва да я изгони, заливайки я със сос, но нищо неподозиращият мъж й дава да облече едно от саритата на съпругата му. С което засяга любимата си жена сериозно.

Арчана е разстроена, че Манав се съмнява в нея, а вярва на Рия за всичко. Ашна се досеща, че секретарката се опитва да разбие брака на Арчу и Манав, но дори тя не очаква интригата, която се заформя.

С измама Рия кани Манав в дома си, където го упоява. След това Дармеш прави снимки на двамата, а когато Манав се събужда, Рия го лъже, че са били интимни. Заплашва го, че трябва да се разведе с Арчана и да се ожени за нея, иначе ще го изобличи пред Ди Кей и ще заведе дело за изнасилване срещу него. Младият мъж е съкрушен и не знае какво да прави.

Планът на Дармеш и Рия изглежда е успял. Никой от тях обаче не подозира, че Савита е видяла всичко. Пред Ди Кей тя ги разобличава, пускайки видеозапис. На него се вижда, как е проследила Рия и Дармеш, как са примамили Манав в имението и как са го упоили. Накрая показва и как са направили снимки, за да го оклеветят. Дармеш е изхвърлен от компанията, Рия също. Справедливостта тържествува, но друга една интрига се заплита.

Манджу настоява пред Аджит да се възползва от брака си с Вандида, за да се облагодетелства от роднинството с Манав. Винод пък иска прошка от сестрите си за празника Рашка Бандан. Те обаче не са готови да му простят, че е изгонил майка им от собствения й дом.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net