Завинаги свързани от Нова и онлайн – еп. 238, 239, 240, 241, 242 от 25, 26, 29, 30, 31.01.2018

Край няма проблемите на Арчана и Манав в „Завинаги свързани“. Двамата ни герои се оказват на двата полюса в отношенията си, не само заради майката на Манав, но и заради семейството на Арчана.

Сулочана се опитва да вразуми Савита да не настройва Сачин срещу Арчана, но продължава да жъне неуспехи. Дармеш предлага на Винод и Манджу помощ за къщата им — той ще я купи, ако се съгласят да я прехвърлят на негово име. Вайшали му забранява да се меси в делата на семейството, но той не се вслушва в думите й. Сулочана сурово ги порицава, че са искали помощ от Дармеш и забранява на Манав да откупи дома й по време на търга.

Винод вини Манджу, че заради нея са се оказали на улицата, а Аджит доставя нискокачествен материал на Манав. Ди Кей продължава да следи Манав и да намира недостатъци в работата му, подтикван от Дармеш.

Манджу се опитва да продаде бижутата си, но изпада в неловка ситуация, след като става ясно, че те са фалшиви. Арчана я спасява от неудобната ситуация, но това не подобрява отношенията им.

Арчана и Манав обтягат още повече отношенията си, когато тя научава, че фирмата на Ди Кей стои зад проекта. Все пак тя го съветва да вземе сам решение за работата си.

Дармеш обещава на Манджу, че ще откупи къщата на търга, само за да унижи Манав. Тя се чувства засегната от думите му. Винод също се засяга.

Савита среща Шравани и Сачин многократно, като я умолява да го вземе в САЩ. Момчето се привързва все повече към нея, а Савита продължава да заплита интриги.

Когато Сулочана вижда Савита и Шравани заедно, тя настоява за обяснение. Савита я залъгва, че са се срещнали случайно, но междувременно се защитава, твърдейки пред Манав, че Сулочана я клевети. Сърдит на тъщата си, той не иска да я слуша. А Савита е доволна, че Манав и Арчана ще се разведат съвсем скоро.

Дармеш от своя страна продължава с интригите по проекта. Манав отказва да разруши квартала на съседите си, а Ди Кей го предлага на Дармеш. Той също отказва с мотива, че Манав ще го саботира каквото и да направи.

Междувременно Арчана решава да разбере какво се случва със Сачин. Научава от училището му, че той не е ходил там в последните месеци.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net