Завинаги свързани от Нова/онлайн – еп. 217, 218 от 21, 22.12.2017

В Завинаги свързани интригите не спират. Завистта на Расика срещу Сулочана и Савита става все по-голяма. Тя се опитва да настрои Савита срещу Арчу и дъщеря й, но без особен успех.

Дармеш с изненада научава, че Ашна е поканила всичките му роднини, за да присъстват на извинението, което трябва да отправи към Манав. Той побеснява и се зарича да си отмъсти жестоко за проявеното унижение. Манав прощава на Рия и Дармеш за интригата, но не и за грешките, които е допуснал по-рано. Арчу пък се опитва да успокои Вайшали, че каквото и да става Дармеш един ден ще бъде добър човек.

Расика планира да разори семейството и настройва Манджу срещу свекърва й още повече. Тя планира да скара Арчана и Савита, а по този начин да развали отношенията във фамилията.

Арчу е щастлива, че майка й и свекърва й се разбират толкова добре. Тя обаче има проблем с Манав, тъй като се притеснява да изразява любовта си към него пред тях. Той не крие, че се дразни от това и я предупреждава, че ще говори със Сулочана по този повод.

У дома Дармеш вдига скандал на Вайшали, че е отишла на публичното му унижение. Зарича се, че ще унищожи Манав и ще го накара да си плати за всичко. За целта търси съюзник в лицето на Аджит, който също не харесва Манав.

Савита е щастлива, че Сохам ще бъде Кришна в предстоящ празник, а Манав приема да се състезава с Аджит в състезание за чупене на делви. Дармеш и Аджит обаче се наговарят как да изложат Манав на надпреварата, а Сулочана чува разговора им. Тя опитва да предупреди зет си, но без успех.

Савита дава съгласието си Сачин също да участва в състезанието, но това се оказва изключително опасно решение. Заради необмислената постъпка на Аджит и Дармеш, Сачин се наранява ужасно. Сулочана разкрива заговора на двамата, но Расика отказва да повярва на обвиненията. По-късно обаче разбира, че Аджит е наистина виновен и го порицава жестоко пред всички.

Насаме Расика се кара още веднъж на Аджит и Дармеш, че са провалили плана й да скара Савита, Арчана и Сулочана. Вандида заявява на мъжа си, че се срамува от него, а майка му му нарежда да й поиска прошка.

Савита убеждава Сулочана да носи нейни бижута за молитва в местен храм, а Дармеш се принуждава да пази поведение пред Ди Кей. Арчу е щастлива, че майка й и свекърва й така се разбират, заради което настоява Манав да спестява пари на името на Савита в банката.

Ди Кей дава почивка на Манав и дори му предлага да отпразнуват заедно деня на бог Ганеш.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net