Завинаги свързани по Диема фемили и онлайн – еп. 318, 319, 320, 321, 322 от 17, 18, 21, 22, 23.05.2018

Савита успява в намеренията си в Завинаги свързани. Тя вгорчава живота на Арчана, а след като разбира, че дъщерите й не знаят истината решава да им каже истината. Арчу прави опит да я изпревари и води момичетата към дома на Сулочана, но за съжаление Савита ги спира на пътя и хвърля бомбата. Ови и Тежду са разстроени и се чувстват предадени. Те не искат да имат нищо общо с майка си, отказват да останат при Сулочана и Пурви, след което бягат от дома им.

Арчана обаче е щастлива, че истината се е разкрила. Тя страда, че децата й я обвиняват, но е радостна, че вече не крие ужасната си тайна от тях. Манав порицава майка си, но Савита отказва да му обърне каквото и да е внимание.

Дамодар е изненадан, че Савита е в Мумбай и я моли да не обърква живота на децата му. Съпругата му обаче отказва да го послуша. Тя настоява момичетата да се преместят в имението, след което превръща Арчана в прислужница. С усмивка, Арчу приема да прислужва в дома на свекърите си. Тежду обаче е смутена, когато вижда на какво подлагат майка й Сачин и Савита.

Манав е сигурен, че с Арчана още се обичат, но не разбира причините й да настоява за развода. Тя от своя страна още страха за Сохам. Пурви разобличава Пуни, която й казва, че отдавна е кроила отмъщението си срещу нея. И е доволна, че най-накрая ще й отмъсти. Тя дори изпраща снимки на Ови, която първоначално отблъсква Пурви, а после заявява, че й вярва. Арчана защитава дъщеря си, Манав също се застъпва за нея. Пурви е смутена и настоява с Арджун да подготвят обща версия, за да се защитят от нападките на Пуни.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net