Завинаги свързани по Диема фемили и онлайн – еп. 323, 324, 325, 326, 327 от 24, 25, 28, 29, 30.05.2018

Арчана разбира за връзката между Пурви и Арджун, но ги заставя да се разделят завинаги. Тя порицава дъщеря си и осъжда Арджун за това, че е разбил живота и на двете й дъщери. Той обаче е твърдо решен да скъса с Ови, като признае на баща си. Пуни научава, че тайната на впюбените вече е известна на Арчана и казва за това на Манав. В състояние на афект, той оскърбява Арчана, че ги е прикривала.

Ови също научава за измяната и напуска дома на Сулочана. Тя се отрича от майка си и не желае да има нищо общо с нея.

Арджун обаче решава, че ще се бори с всички и признава на Ди Кей, че е влюбен в Пурви, а годежът с Ови е недоразумение. Той се опитва да говори и с нея, но тьй като разумът й е помрачен, тя не иска да го чуе.

Тежду осъзнава, че Арджун не обича сестра й и я моли да го освободи от обетите, но тя не желае да я послуша. Савита пък използва ситуацията, за да прогони Арчана от дома си, но тя „ твърдо отказва, решена да издържи докраи шестмесечния срок.

Винод осъжда Пуни за интригите, които е създала в семейството, а Ди Кей и Манав се срещат. Манав е обиден, че Арджун е наранил дъщеря му и поставя условие – ще развали годежа само ако Арджун напусне фирмата. Арчана пък му поставя друго условие – да се лиши от всички привилегии, за да й докаже, че е достоен за дъщеря й. Арджун доброволно се лишава от всичко и живее като аскет.

Арчу се разболява тежко, а Тежду се грижи за нея. Ови и Савита обаче я обвиняват, че се преструва, за да спечели вниманието им. Манав се притеснява, че е наранил съпругата си. Иска дъщерите му да се върнат в Канада, но и двете отказват.

Междувременно съзнанието на Ови е помрачено силно от желанието й да се омъжи за Арджун. Нито неговите думи, нито тези на Арчана или Манав не я отказват. Савита и Сачин също се опитват да я вразумят, но тя не иска да слуша никого, убедена, че те я лъжат

Ови се скарва с баща си, че заради него Арджун се е отказал от всичко и е напуснал имението. Арчу е убедена, че той не обича истински Пурви, а момичето се възхищава от решимостта му.

Арджун обаче наистина не успява да си намери работа, защото навсякъде го свързват с баща му. Решен да докаже, че може да успее сам и да спечели одобрението на Арчана започва работа като механик в сервиз, където никой не подозира за знатния му произход.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net