„Здрач 2: Новолуние“ и още филми по ТВ7

Акценти от филмовата програма на TV7 за 21 – 27.11.2011

21 ноември 2011, понеделник
19:45 „Всичко е танц“
Make It Happen
Драма, САЩ, 2008
Режисьор: Дарън Грант
В ролите: Мери Елизабет Уинстед, Райли Смит, Теса Томпсън, Тери Рей, Мат Кипън

Гледай видео анонс онлайн

Започвайки своето пътуване за изпълнение на мечтата си да стане танцьорка, младо момиче открива нов стил на танцуване, който ще й създаде доста неприятности, но и ще й помогне да открие себе си.

26 ноември 2011, събота
19:45 „Здрач 2: Новолуние“
The Twilight Saga: New Moon
Ужаси, трилър, фентъзи, САЩ, 2009
Режисьор: Крис Вайц
В ролите: Ашли Грийн, Майкъл Шийн, Робърт Патинс, Кристен Стюарт, Тейлър Лаутнър, Дакота Фанинг, Джаксън Ратбон, Били Бърк

Гледай видео анонс онлайн

Какво ще направите, ако истинската ви любов си отиде? Истинската любов, не просто поредното увлечение, не просто някой, който можеш да замениш по всяко време. Истинската любов. Твоето друго аз, твоята сродна душа. Какво става, ако тази любов си тръгне? Отговорът е различен за всеки. А Бела Суон тепърва ще трябва да си отговори на този въпрос в продължението „Здрач 2: Новолуние“.

Вече шест месеца, Едуард и Бела се преоткриват взаимно и разкриват най-красивото един от друг. Те са заедно, обичат се и първоначално дори не могат да си представят, че трудното тепърва им предстои. Когато на рождения си ден Бела се порязва и кръвта й изкарва Джаспър извън границите на доброто поведение, семейство Кълън са принудени веднага да заминат. Едуард оставя Бела, казвайки й че не я желае вече. Бела изпада в тежка депресия и търси утеха при Джейкъб Блек, стар семеен приятел, който й помага да се справи с болката от загубата на Едуард. Но Джейкъб и индианците от Ла Пуш също крият своя тайна. Тайна, свързваща ги със семейство Кълън повече отколкото може да си представите.

Ще намери ли сила Бела да продължи напред без Едуард? Ще го забрави ли? Ще го замени ли с нова любов… с Джейкъб? Какъв ще бъде изборът на Бела?

27 ноември 2011, неделя
23:15 „Порция „Гигант“
Supersize Me
Документален, комедия, САЩ, 2004
Режисьор: Морган Спърлок
В ролите: Морган Спърлок, Рон Инглиш, Уилям Киш, Кели Браунел

Гледай видео анонс онлайн

Защо повече от половината американци са с наднормено тегло? Отговорът на този въпрос се съдържа само в две думи: бърза закуска. Какво ще се случи с тялото ви, ако в продължение на един цял месец не ядете нищо друго, освен порции от менюто на МакДоналдс? Документалистът Морган Спърлок дава отговор на този въпрос във филма – събитие „Порция „Гигант”, като се заема с най-опасния експеримент в своя живот, превръщайки самия себе си в опитно зайче. Правилата?

Морган се подлага на най-необичайната диета – в продължение на тридесет дни той не яде нищо, което го няма в менюто на МакДоналдс.