Здравата Здравка печели Фитнес Лейди 2013? Снимки!

Носителка на титлата „Ms Bikini Universe“ (Маями) сред кандидатките за Фитнес Лейди 2013

Призьорката от световния шампионат Ms Bikini Universe в Маями, САЩ – Здравка Максурова (33), която спечели 4-то място и титлата „Ms Bikini Universe“, е сред кандидатките за първото издание „Фитнес Лейди 2013“, което ще се проведе на 30 и 31 август в Слънчев бряг. Домакин на събитието е култовият клуб БЕДРУМ, съобщава ВИП Комюникейшън.

Атлетичната варненка е щастливо омъжена от 11 години. Със съпруга си се грижат за 4-те им деца, на две от които тя е майка.

„Занимавам се със спорт откакто се помня. Тренирала съм спортна гимнастика, модерен балет и тенис на корт през годините. След първото си раждане за първи път влязох във фитнеса. Причината беше облог с мой приятел, който твърдеше, че не е възможно раждала жена да има плочки…

Е – доказах му обратното. Постепенно се запалих по този спорт. Последните две години тренирам доста активно. От тази година съм състезателка в категория „Фитнес-бикини“.

Дебюта ми беше през април на Националното първенство по културизъм и бодибилдинг в Пловдив, където бях класирана 5-та. В края на юни учавствах в световния шампионат Ms Bikini Universe в Маями, САЩ, където взех 4-то място и титлата „Ms Bikini Universe“. Предстоят ми още две състезания този сезон, в края на септември и края на октомври, за които вече се готвя активно“, споделя Здравка.

В конкурса „Фитнес Лейди 2013“ има и други изненади – популярни българки, които от години демонстрират завидни спортни тела и за които годините оказват само положително въздействие. Организаторите на събитието все още пазят в тайна имената им.

За повече информация – facebook.com/FitnessLady, както и сайта на кампанията fitnesslady.eu.

 
По темата: