„Здравей, България“ показа глезла ли е ДесиСлава

Десислава: „Аз като видя микрофон и винаги започвам да пея”

За певицата Десислава бе първата част на новия мини-сериал на „Здравей, България” по Нова телевизия.

В сутрешния блок на медията са направили 4-5-минутни клипчета за 5 успели българки.

Десислава сподели кои са малките удоволствия, с които релаксира. „Най-най-любимото нещо, чрез което релаксирам и ме зарежда, е масажът. Фен съм на класическия масаж, а още по-добре ако е на 4 ръце” – сподели певицата. Тя определено предпочита масажът да се прави от мъж, защото „мъжете са с по-яки ръце, а и е по-приятно”.

Във видеото Деси се подложи на класически тонизиращ масаж, направен от филипинка. Освен това разказа, че от време на време се подлага на шоколадова терапия, а за превъзмогване на умората – масаж с вулканични камъни.

„Този малко по-необичаен масаж освен че носи удоволствие и отпуска, подобрява кръвообращението и лимфния поток, регулира кръвното налягане”-разясни Десислава.

Когато няма време за фитнес, талантливата певица поддържа фигурата си с упражнения с гирички от по 3 кг всяка и си е купила въже, с което прави 3 серии по 30.

Деси е пословична със слабостта си към продукти за тяло. На тоалетката й има над 70 броя лосиони и млека за тяло с различно предназначение и аромати.

За маникюр русата певица предпочита къс, изчистен маникюр, без декорации. Любимият й цвят е малиново червено.

Видеото за Десислава завърши с изпяването на песен и с пояснението, че тя не е много по празните приказки, а като види микрофон, веднага запява.

 
По темата: