Зели зели, зя в „Аз обичам България“ – Кали, капиш?

Всичко по две в „Аз обичам България” този петък

Всичко ще бъде по две в епизода на „Аз обичам България” този петък – две съпруги, две фолк диви, двама актьори и двама капитани ще се впуснат в историческа битка на историческата дата 11.11.11.

Кои ще са звездите, които в края на седмицата отново ще трябва да докажат, че познават и обичат всичко българско и родно? Юлиан Константинов ще разчита на 50 % от рубриката „Съпругите” – Мая, дамското присъствие в „Разбий Иван и Андрей” – Лияна и актьора, за когото любовта вече не е забранена – Ники Илиев. Сериозен ще бъде съставът и от страната на Андрей Слабаков, където под знамената ще се строят другата съпруга Вихра, фолк изпълнителката Кали, а актьорското присъствие ще е в лицето на Дарин Ангелов.

На кой българин принадлежи признанието „Аз съм най-яркото потвърждение, че човекът е произлязъл от маймуната”, колко процента от българските мъже искат да са жени, коя е „Хубавицата на София” от далечната 1906-та година и какво означават „Зели зели, зя?” и „Виж какви ма пулатки убърипкват!” (Виж какви момичета се въртят край мен)? На тези и още много други въпроси ще трябва да отговарят участниците, за да си извоюват заслужена победа. Те ще простират автентични народни носии, ще залагат за 22-те най-обсъждани теми в мъжките разговори, ще си припомнят „Епопея на забравените” и по всякакъв начин ще се обясняват в любов на България.

„Аз обичам България” – този петък, 11 ноември, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн