Зейнеб от На кафе става конкурент на Гала?

Туркинята Зейнеб Маджурова, която вече около десетина години работи в предаването „На Кафе“, обмисля вариант за развитие и стартиране на свое собствено предаване.

Красавицата вече е 32 години и мисли да се развива повече занапред. Години наред тя е в сянка на Гала и сякаш вече ѝ омръзна.

Определено ТВ водещата има доста по-големи представи за себе си и мечтае не само да води подобно предаване, а дори да е продуцент на същото. Мечтите ѝ се простират доста по-високо от предаването на Гала.

Зейнеб записа да учи точно Продуценство, което е голям плюс за нея, като знаем с какво иска да се занимава. Младата водеща го записа едва ли не от срам, че само тя сред всичките ѝ колежки е със средно. Ето, че това е добър старт за собствената ѝ кариера.

Участничката в първия сезон на Биг Брадър винаги е мечтала да бъде на върха и да има свое предаване, а не да бъде в сянка на Гала. Тя много често е сядала на стола на Гала, когато я е нямало, но винаги е била на заден план.

Гала също няма образование за това което работи, но вече 18 години е на екрана. Да си припомним, че ТВ водещата започна от предаването на Къци Вапцаров, „Невада“, където беше момиче на късмета. А вече е титуляр в изключително гледаното предаване „На Кафе“.

Близки на Зейнеб твърдят, че младата водеща е на път да предложи на Нова ТВ свой собствен проект, който, ако те не одобрят, може да се пробва в друга телевизия.

Инфо: Dovolna.bg