Жадни мъжаги изпиха голата гръд на Камелия – снимки

Камелия 5 пъти на бис в Club Playhouse

Звездата взриви публиката с еротично шоу и разголен тоалет

Най-екстравагантната певица в поп-фолка Камелия отново направи възпламеняващо шоу по време на участие в столичен клуб. Освен букет от всички топ хитове през годините, сред които “Огън момиче”, “Луда по тебе”, “Оргазъм”, “Залеза и зората”, русото изкушение предложи на публиката и провокативна еротична хореография пред искрящите погледи на посетителите.

Само преди месец звездата получи специалната награда на „Пайнер” за 15 години творческа дейност, в които успя да изгради репутация на една от най-разкрепостените и изобретателни фолк звезди в България, готови да дадат много от себе си, за да направят хубаво шоу.

Танцуващият секссимвол и този път бе качен на обувки с невероятен дизайн, които приковаваха погледите на стотици почитатели. И докато момичетата изследваха футуристичната им форма, мъжката част изпиваха с поглед всяка извивка на перфектното тяло на Камелия, пристегнато в провокативен тоалет.

Дизайна на роклята на моменти буквално разкриваше прелестите на фолк-фурията и причиняваше сърцебиене сред феновете й на първи ред пред сцената.

Кулминацията на вечерта бе появата на духовия оркестър Vivo Монтана. Почти десетината музиканти и Камелия изпълниха заедно на сцената в Club Playhouse закачливите „Буба мара”, „Месечина”, „Калашников”.

Kупонджиите изригваха като вулкан след всяко изпълнение и върнаха пет пъти на бис огненото момиче, преди то да продължи партито в друга популярна дискотека.

 
По темата: , ,