Жан-Клод Ван Дам е „Пастирът“ по bTV Action – видео

Акценти от филмовата програма на bTV Action за периода 26 май – 8 юни 2014 г.

Понеделник, 26 май
22:00 часа
Смъртоносна схватка
Оригинално заглавие: Смертельная схватка (Русия, 2010 г.)
Жанр: Военен, Екшън
Режисьор: Александр Франскевич-Лайе
Актьори: Владимир Епифанцев, Анна Тараторкина, Александр Тютин, Александр Франскевич-Лайе, Дорота Делонг, Инна Франскевич, Андрей Олиференко, Виктор Рыбчинский, Александр Холодцов, Евгений Никитин, Виктор Васильев (II), Евгений Ивкович, Игорь Подливальчев, Олег Вебер, Сергей Белякович (II), Виталий Котовицкий, Сергей Прокопич, Сергей Лазарь, Руслан Мельников, Александр Гарцуев, Зоя Белохвостик, Виталий Старовойтов, Сергей Шилько, Светлана Аникей, Виталий Кравченко (II), Юлия Метерева, Николай Кузьмич, Иван Мацкевич

Гледай онлайн

Западна Белорусия, октомври 1944 година. Немското командване се опитва да попречи на съветските войски да влязат в Източна Прусия. За да изключат изтичане на информация за плановете си, фашистите използват нов код, който съветските радисти трябва да разгадаят. Именно такава задача получава генерал-майор Жаров и неговите подчинени. Да ги охранява е наредено на групата на капитан Белов, която веднъж вече е спасявала генерала от нападението на немски десант. Личната охрана не е само каприз на генерала. Работата е там, че неизвестен снайперист няколко пъти се опитва да убие Жаров, но всеки път тези опити са успешно предотвратени. Белов предлага да привлекат в Щаба Олга Ершова – негова годеница и много опитен снайперист, за да помогне колкото може по-бързо да открият и неутрализират неуловимият убиец. Генералът се съгласява с неговата идея. Ще може ли момичето да оправдае високото доверие? Ще се справи ли с трудната и свръх важна задача?

Събота, 31 май
22:00 часа
Пастирът
Оригинално заглавие: The Shepherd (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Екшън
Режисьор: Скот Адкинс
Актьори: Жан-Клод Ван Дам, Скот Адкинс, Гари Макдоналд

Гледай видео анонс онлайн

Банда от измамници, представящи се за екип на американските специални части планира да прекара през границата хероин на стойност 35 милиона долара.

Единствената им пречка се казва Джак Робидьо – граничен полицай, бивш инспектор в отдел убийства с тайна мисия. След като се справя със самоубийствени атентатори, садистични мъчители и предатели, Джак е готов на всичко за да разгроми престъпното съдружие в този убийствен екшън-трилър.
Не се препоръчва за деца под 12-годишна възраст.

Петък, 6 юни
22:00 часа
Под дулото на пистолета
Оригинално заглавие: Pistol Whipped (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Екшън, Драма, Криминален
Режисьор: Роел Рене
Актьори: Стивън Сегал, Ашли Грийнфилд, Джон Гулино, Антони Короне и
др.

Гледай видео анонс онлайн

Мат е елитно бивше ченге пристрастено към комара и натрупало камара дългове. Единственият човек, който му помага е женен за бившата му съпруга и е законен попечител на дъщеря му. Проблемите с алкохола и залаганията разрушават опитите на Мат да бъде добър баща, но той получава още един шанс, когато загадъчен мъж изплаща всичките му дългове. В замяна обаче той трябва да избие най-ужасните престъпници в града…