Жана Бергендорф обича да чува „Обичам те!“ + снимки от GRAZIA

GRAZIA: Нюанси на любовта

В месеца на любовта и виното GRAZIA подарява на читателите си среща с изключителната Жана Бергендорф. Певицата, спечелила миналогодишния          X Factor и титлата „Жена на годината“ в категория „Сцена/ Музика“, споделя ексклузивно пред екипа на списанието: „По природа съм спонтанна и казвам „обичам те“ на любимите си хора често. И аз като всяка жена имам нужда да изразявам любовта си и да ми я показват с думи“.

В актуалния брой на дамското модно списание ще откриете интервю със звездата от „Петдесет нюанса сиво“ Джейми Дорнан, обзорен материал от бляскавата церемония по раздаването на наградите „Златен глобус“, моден коментар от London’s Collection: Man, както и съвети за последните трендове в прическите от коафьора на редица български звезди Ники Тонев.

Ако все още не сте планирали своя любовен уикенд, може да потърсите съвет от страниците на fashion и beauty секциите на GRAZIA, които ще ви поднесат полезна информация за горещите тенденции при бельото и уникалните СПА удоволствия, които можете да споделите с любимия човек.