Жана, Наско и Ана-Мария финалисти в X Factor – видео

Жана, Ана–Мария и Наско на финала на X Factor

Жана, Ана–Мария и Наско са тримата финалисти, които продължават към финала на X Factor на 20 декември, а Нелина и Теди напускат музикалното шоу. Това реши вотът на зрителите на Нова ТВ във вечерта на елиминациите.

Жана и Ана-Мария безапелационно се класираха за финала. Същото обаче не се случи с Наско – за първи път вчера рап сензацията на шоуто беше на елиминации и се бори за оставането си в шоуто. Той се изправи срещу другите две момичета от отбора на Заки – Нелина и Теодора.

За първи път в историята на музикалния формат финалистите са трима, при това определени от зрителите. Всички участници бяха с изключително близки резултати и в рамките на вечерта настъпиха неколкократни обрати. Само един процент преднина даде шанс на Атанас Колев да пее (рапира) на финала на X Factor.

Наско спечели сърцата на публиката с изпълнението си на песента Ni**as In Paris на Jay-Z & Kanye West. Нелина заложи на песента „Камино” на Лили Иванова, а Теди изпълни The Way You Make Me Feel на Майкъл Джексън.

От сцената двете момичета благодариха на целия екип на шоуто, на своя ментор Заки и най-вече на зрителите, които са ги подкрепяли до края. Нелина се поклони дълбоко на своите фенове, а Теди се закани: „Още нищо не сте видели!”.

Изключително емоционално беше и сбогуването на Теди – тя благодари на Алекс и Мария за това, че са били не просто водещи, а истински приятели, като призна, че Мария дори й е услужила с нейни обувки за един от лайфовете. Тя отправи своите благодарности към Заки, за когото сподели, че е ужасно трудно да се спори с него. „X Factor ще остане един от най-запомнящите се моменти в моя живот”, завърши участието си в шоуто тя.

След емоционалната вечер на елиминации в X Factor финалистите ще зарадват своите фенове с „Концерт на победителите“ в събота, 14 декември, от 18.00 ч. в Сердика Център, a изненадата ще бъдат отпадналите участници, които също ще се включат със свои изпълнения.

Не пропускайте големия финал на музикалното шоу на 20 декември в ефира на Нова ТВ и подкрепете своите фаворити.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: