Жана от X Factor в скандален спор със свекърва

Дълбока драма преживява Жана Бергендорф от „Х Фактор“. Любимката на зрителите на формата е изправена пред реална опасност да й отнемат детето. В момента то живее в Дания при родителите на бившия й съпруг, а свекърва й се зарича, че никога няма да й го даде.

Дали Жана Бергендорф ще задържи детето, или то ще остане при мъжа й Стефан, ще решава съдът. От цяла година обаче певицата живее в постоянно напрежение, че последната дума на магистратите няма да бъде в нейна полза.

Свекърва й, която е истинската причина да се раздели с бащата на детето си, прави всичко възможно да я изкара лоша майка, лека жена и наркоманка. Като основание за това тя изтъква музикалната кариера на бившата си снаха, нейното обкръжение от „творчески личности“, пристрастени към алкохола, дрогата и бохемския живот. Отделно от това лоша услуга на Жана прави това, че живее в България вместо в Дания, където е малкият Леон.

„Тя изостави детето, не може да се грижи за него, няма качества за майка“, твърди по-възрастната жена. На нея й е много лесно – представи снаха си като пропаднала жена, изтъквайки, че Жана работи до късно вечер по заведенията.

Всъщност идеята да разделят момченцето от майка му е лично нейна. Когато Жана се връща в България през пролетта на 2012 г., тя взима и детето. Убеждават я обаче да го изпрати уж за малко в Дания при баща му. Той така и не й го връща, убеден от майка си, че му прави услуга.

Въпреки всичко лъч надежда за гласовитата бунтарка има – и той се нарича именно X Factor.

Жана Бергендорф се похвали, че мъжът й – датчанинът Стефан и синът й ще дойдат да живеят при нея в България през февруари. По този начин съдебната битка ще се окаже безрезултатна, сверъкрвата ще е победена, а спор няма да има. Голямата мечта на певицата беше да се събере с детето си, което сега вижда 3 пъти в годината.

„Готова съм на всичко, не искам да се стига до съд, за да отглеждам сина ни. Все пак с мъжа ми сме в доста добри отношения, говорим много, обсъждаме и в крайна сметка постигнахме консенсус”, щастливо съобщава новината певицата.

За тази лична победа до известна степен е благодарна на X Factor, който й дава възможността да докаже, че може да постигне много повече.

„Като че ли Стефан повярва в мен. Нищо не е загубено и семейството ми може да бъде по-сплотено от всякога. Няма загубена кауза. За мен детето е най-важно и съм готова на всякакъв компромис, за да бъда с него”, признава майката.

За Стефан Жана е откровена, че е добър човек, но за съжаление до скоро не вярвал в успеха й на музикалната сцена и това ги разделило за година.

„Аз вярвам, че животът е един и човек трябва да развие себе си до максимум и да постигне повече цели, да живее с мечтите си. Когато виждаш, че няма разбиране от другата страна, малко или много това те свлича надолу”, разсъждава изпълнителката.

„Датчаните принципно са с други разбирания. Те вярват, че жената трябва да си е вкъщи, когато стане майка и да се отдаде на семейството. За мен една жена може да направи абсолютно всичко от тези неща, стига да иска”, отбелязва г-жа Бергендорф.

Инфо: Агенция VsekiDen.com и Dir.bg

 
По темата: