Жена готви на мъжа си с антифриз, почина

Акценти в програмата на Crime & Investigation Network, декември 2011

 КЕЙСИ АНТЪНИ: КАК СЕ СТИГНА ДО ТАМ?  
Неделя, 11-ти декември от 22 ч.

Кейси Антъни е млада и привлекателна самотна майка, която е изправена пред съда за убийството на двегодишната си дъщеря Кейли. КРАЙМ ЕНД ИНВЕСТИГЕЙШЪН се завръща в началото на историята, за да разгледа живота на Кейси Антъни, поведението й и поредицата от лъжи, която доведе до обществено възмущение, когато тя бе оправдана.

КОШМАР ОТ ПРЕДГРАНИЯТАнова поредица
Всеки вторник от 21 ч. от 22-ри ноември

КОШМАР ОТ ПРЕДГРАДИЯТА е шокираща поредица, която надниква зад дантелените завески на английските предградия, за да хвърли поглед към тъмните и греховни потайности на обитателите.  Бъдете с нас за да ви покажем, че престъпността не се ограничава само в големите градове. Даже някои от най-жестоките и неочаквани престъпления в Обединеното кралство от последните години се случват на най-неочакваните места.

ПРЕСТЪПНАТ ЛУДОСТ – нова поредица
През седмицата от 24 ч.

ПРЕСТЪПНА ЛУДОСТ се завръща с нова поредица, посветена на историите на жени, които са обвинени в убийство. Историите започват в обикновени градове, малки населени места и предградия, с жени с мечти и живот. Какво е тласнало тези на вид обикновени жени към злото? След като приятелят на Джулия Търнър умира внезапно при подобни необичайни обстоятелства както съпругът й преди 6 години, полицията разбира, че използва специална съставка в кухнята – антифриз.

УЖАСЯВАЩИ СЕНЗАЦИИ
На фокус: Робърт Пиктън
Рождество Христово от 21 ч.

Празниците са моменти изпълнени с много неща и едно от тях е яденето….но това са хора, с които не бихте искали да споделите трапезата. Всеки филм се опитва да разнищи живота на един от тези убийци и канибали. Започваме с Джефри Дамър, Денис Нилсън, Ед Гейн и завършваме с новият филм, посветен на най-печално известния канадски убиец – Робърт Пиктън – убиецът от свинефермата.