„Жена зад волана“ – шампионат за шофьорки-фенки на ENERGY!

Радио ENERGY представя: Жена зад волана

Първо Национално състезание по шофиране за жени

Ако сте жена и шофирате добре, ако паркирате перфектно и за секунди, ако си мислите, че мъжете са прехвалени като добри шофьори, а жените – незаслужено критикувани и сте слушателка на радио ENERGY – то вие сте идеалният кандидат за Първото национално състезание по шофиране за жени Жена зад волана!

Радио ENERGY, радиото, което пуска най-големите хитове от 90-те и традиционно провокира слушателите си с екстремни игри и високоадреналинови преживявания, стартира първото по рода си Национално състезание по шофиране за жени! Шампионатът Жена зад волана идва след два сезона на супер успешната риалити радио игра Изчезвам след 60 секунди и Час Пик и отново е на автомобилна тематика.

На три дати в три големи български града, в които звучи радио ENERGY, ще се проведат три кръга от Жена зад волана. По време на състезанието участничките ще трябва да демонстрират умело управление на автомобил, майсторско паркиране и слалом между вратички на преден и заден ход.

Състезателките трябва да имат навършени 18 години и валидна шофьорска книжка. Кандидатките ще могат да се запишат за участие на сайта на радио ENERGY, където изберат и мястото и датата на състезанието, в което искат да участват.

Трите кръга ще се проведат на:

  • 28 май Варна:

МОЛ Варна, начало 11 часа – край 13-часа

  • 4 юни Пловдив:

Площад Централен, начало 11 часа – край 13-часа

  • 12 юни София:

Полигона на СБА – Младост, начало 11 часа – край 13-часа

Победителките от Първото национално състезание по шофиране за жени Жена зад волана ще получат парични награди и шампионски купи, карти за безплатна пътна помощ в цялата страна и Европа и безплатен годишен технически преглед, дрегери и заслужена почивка с уикенд на Банско. Забавлението и удоволствието от това пък да докажат на мъжете, че са по-качествените шофьори е гарантирано!

Състезанията в София, Пловдив и Варна, организирани от радио ENERGY се осъществяват със съдействието на Съюза на българските автомобилисти.

Аудио анонс:

 
По темата: