„Жена“ – Zone Romantica излъчва съвременен бразилски сериал

Потопи се в блясъка на Рио де Жанейро с премиерата „Жена”

Жена (Woman)
От 12 юни, всеки уикенд, 17:50 ч.
Страна на производство: Бразилия
Епизоди: 25

Заснет на фона на бляскавия Рио де Жанейро, новият сериал на Zone Romantica „Жена” проследява успехите и неуспехите на две жени, които са блестящи лекарки, но много различни личности.

Марта и Кристина работят в гинекологична клиника. Те са различни поколения, но са професионалисти, движени от страстта и любовта към работата си. Всеки ден те се срещат със страданието и радостта, борейки се срещу неетичното и неморално поведение и откривайки отново във всеки следващ пациент стойността и удоволствието от рутинните предизвикателства. Двете лекарки се сблъскват с разнообразни проблеми като евтаназията, синдрома на Даун, изневярата, медицинските грешки, раждането и предразсъдъците.

В ежедневните си битки двете жени трябва да се справят с мечти и разочарования, често поставяйки човешките взаимоотношения и работата си над личния живот.

Но Марта и Крис също имат своите мечти. Марта е работила в продължение на 40 години и не може да се реши на пенсиониране, за да реализира многобройните планове, които имат със съпруга й. Крис, от друга страна, е млада, необвързана и романтична. Тя се опитва да намери баланса между кариерата и търсенето на истинската любов.

 
По темата: