Жената на покойния Чочо Попйорданов говори пред Антон Хекимян

Андрей Райчев, Стефан Софиянски, Найо Тицин и Даниела Мирчева сред гостите на Антон Хекимян през уикенда

Този уикенд темата за протестите, както и останалите най-интересни и актуални теми от деня отново ще превземат студиото на „Тази събота” и „Тази неделя” с водещ Антон Хекимян.

Предаването ще започва вече в 8.00 часа и ще бъде с продължителност 3 часа.

На 23 ноември, събота, за бъдещето на държавата с Антон Хекимян ще разговарят социолозите Андрей Райчев, Кольо Колев и Цветозар Томов. Бившият премиер Стефан Софиянски пък ще коментира как се пази властта.

За България и любовта към нея ще разкаже и един англичанин, който вече близо 20 години живее и работи у нас.

Кои са 85-те причини да се обича родината ни ще сподели Кийт Кали, който в последните години работи у нас по специални програми, насочени към децата. За финал българските национали по бобслей ще коментират какво е усещането да се състезаваш на инат.

Гледай видео записи от предаването онлайн

На 24 ноември, неделя, екипът на предаването отново ще застъпи темата за протестите и ситуацията у нас с разговор в посока на това необходимост или провокация са гражданските патрули, какво е мнението на Найо Тицин и Александър Симов за протестите и манифестите и как се прави коледен концерт в смутни време според Веселин Маринов. Антон Хекимян ще срещне своите зрители и с Даниела Мирчева, жената на Чочо Попйорданов, която ще разкаже за живота след неговата кончина.

Гледай видео запис от предаването онлайн