Жени Калканджиева гостува за първи път в „Горещо“


„Без да й знаеш името, няма и две минути, откакто сте се видели и тя идва в колата и започва да ти прави свирка” – разказва Пацо от Биг Брадър 3 за завоеванията си пред камерата на „Горещо” и признава, че си води тефтерче с подробности за всяка една жена, с която е бил

Тази събота, 4 октомври 2008 година, гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е най-успешната Мис България – Жени Калканджиева. Собственичката на най-голямата модна агенция в България гостува за пръв път в „Горещо” и отговаря на незадавани й до момента въпроси.

Седнала на горещия стол, Жени коментира историите, свързвани с името й през годините.

„Модният динозавър” – както бе наречена от водещата Венета Райкова – отрече да е поръчвала убийствата на Васил Папазов и на Илия Павлов. Тя сподели, че не познава „дори крадци, камо ли убийци”.

Жени коментира взрива пред „Визаж” и боя в „Ескейп” и признава, че познава лично братята Маргини, но споделя, че ако някой й е давал пари, за да започне бизнес, едва ли би направила модна агенция – по-скоро би се захванала с нещо по-лесно и по-доходно.

Жени отрече да е била гадже с големия Маргин, както и слухът, че преди години всъщност не е била пребита, а е катастрофирала на Околовръстния път и е убила човек, а побоят над нея е бил инсцениран, за да се прикрие престъплението й.

Жени Калканджиева опровергава и слуха, че е имала връзка с Жоро Илиев, както и твърденията, че е му е била секретарка и че е избягала от него в Италия.

Мис България за 95-та година разкрива, че първата й работа е била като сервитьорка и не се срамува от този факт. Оказва се, че Жени не е продала агенцията си и дори разкрива източника на тези слухове.

Собственичката на „Визаж” признава, че е твърдо против силикона, изкуствените коси и нокти. „Смятам, че гърдите са за фолк певиците!” – признава Жени и разкрива как моделите успяват да поддържат стандарта си, въпреки ниските хонорари, които получават за участията си в модни ревюта.

Пред Венета Райкова Жени признава, че е опитвала марихуана и хашиш в гимназията, а когато е била в дискотека в Италия й сложили в питието екстази или LCD, а това по-късно станало порочна практика и на някои млади български мъже.Тази събота зрителите на „Горещо” ще има и уникалната възможност да се срещнат и с най-колоритния участник в Биг Брадър 3 – Панайот, който съвсем наскоро издаде парче в две версии – цензурирана и нецензурна.

Пацо признава, че е спал с повече от 165 жени, които прилежно си записва в тефтерче и че преди участието си в Биг Брадър само е мечтал за тройка с две жени, а вече има четири такива изпълнения зад гърба си.

„Горещо”, събота, 4 октомври 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия