Жени загуби мъжа си, докато „кеси“ в Къртицата! /+снимки/

Мис България се развежда

Жени Калканджиева се развежда със съпруга си Тачо. Шефката на „Визаж“ и бивша Мис България вече е подала молба за развод.

„Явно отношенията ни са изчерпани. В процес на развод сме. Време е всеки да тръгне по своя път. Този факт не ни прави по-малко отговорни към Жорко, и двамата го обичаме и ще продължаваме да си поделяме грижите за него“, споделя шестата по хубост в света.

Жени оповестява още, че Тачо не само е напуснал семейното им жилище, но и си има любовница, някоя си Зорница, и даже живее с нея. Това тя признава пред сп. Story, което по ирония имаше ексклузивни права над пищната им сватба преди 6 години.

Калканджиева доскоро обясняваше, че всичко между нея и 9 години по-младия й съпруг било супер, но явно дълго е криела шокиращата истина. Тя даже казваше след участието си в „Къртицата“, че шоуто е повлияло положително на отношенията им и много са си липсвали.

Само ден след откровението на миската, медиите гръмнаха:

Ето я любовницата на Тачо!

Зорница Линдарева оплела напълно мъжа на Жени, докато съпругата била в „Къртицата“

Зорница Линдарева е новата жена до Стефан Манов – Тачо. Двамата се залюбили преди половин година, но изневерите на младока се превърнали в сериозна връзка, докато Калканджиева участвала в риалитито „Къртицата“.

Манов явно си пада все по кралици на красотата, тъй като и новата му изгора има титли от конкурси. През 2010 година Линдарева печели конкурса „Мис Съмър Интернейшънъл“. Зорница спечелила журито с перфектния си английски и висшето си образование. Миналата година пък става лице за месец март на унгарския моден бранд „Амнезия“.

По информация на „Всеки ден“ една от най-близките й приятелки е моделката Галена Димова и в момента двете са заедно на море в Гърция. Дали и Тачо е с тях, не е ясно, но е много вероятно предвид изявата на Калканджиева двамата да са решили да избягат от шумотевицата, докато скандалът с развода на Тачо отшуми.

Самата Калканджиева винаги е твърдяла, че е широко скроена и не е ревнива, а за никого не е тайна, че за съжаление Тачо й е слагал рога не веднъж и дваж. „Имаше период, в който двамата излизаха с компании, а Жени беше като куфар. Тачо се забавляваше, танцуваше, флиртуваше, а Жени пиеше сама на бара“, споделят близки на двойката. Проблемът според тях е голямата възрастова разлика помежду им.

„Жени се беше наживяла, вече е улегнала, има друго мислене, Тачо е едно дете – иска да ходи по партита, да излиза по мъжки“, смятат още приятели на семейството. По думите им Манов така и не успял да излезе от сянката на Жени и това също задълбочило пропастта между тях. „Това не е първата им раздяла, но май ще е последната. Когато имаха проблем, Тачо заминаваше за Испания при родителите си и като се върнеше, нещата някак се изглаждаха“, разказват още близките им.

„В интерес на истината той много се грижи за Жорко“, споделя Калканджиева и допълва, че малкият още не знае, че двамата са се разделили, и тя му казвала, че татко е на работа.

По ирония на съдбата, „лакомията“ или може би жестът на Калканджиева да се включи в „Къртицата“ се оказа пагубен. Още по време на шоуто имиджът на красавицата се срина, когато тя, на чашка, започна да псува в ефира. Ето че, в същото време, освен имиджа си, Жени е загубила и нещо не по-малко важно – своето семейство…

По инфо на агенция „Стандарт нюз“ и BLife