Женски бой в Биг Брадър завършва с рев и синини – видео

Ели и Русата Златка размениха крошета

Женски крошета разтърсиха Къщата на „Биг Брадър Ол Старс“. Ели Владкова и Русата Златка се скараха толкова жестоко пред съквартирантите, че стигнаха до бой. Ели заля в лицето Златка, а блондинката й отвърна с удар в брадата. Русокосата бе толкова филмирана, че счупи чашата си в лицето на Ели.

Това всъщност беше част от мисията на двете дами, която им поръча Биг Брадър по-рано. От успешното изпълнение на задачата зависеше бюджетът в първата седмица от престоя на съквратирантите. Никой обаче не се усети, че се разиграва спектакъл. Единствено Маги Желязкова сподели своите резерви, но, по нейните собствени думи, през цялото време била „на ръба“ – дали е истина или не е.

Черната Златка обаче повярва напълно. Гърлата щеше да се разплаче, дори се закани, че ако двете не спрат да се карат, тя ще си тръгне.

Джейсън Брад Луис от X Factor започна да се страхува за живота си и какво ще се случи, докато спи.

При последния скандал късно вечерта и след размяната на ударите, Русата Златка се разплака като дете и поиска да влезе в изповедалнята. Тя се сви на две и предизвика съчувствието на Киро Скалата и Джийсън. В същото време бившата любовница на Пеньо Мангъров – Ели, налагаше с лед лицето си, защото ударът бе далеч от бутафорен.

След като ситуацията прегря, Биг Брадър се смили над емоциите на съквартирантите и им разкри, че са свидетели на предварително замислен сценарий. Това позволи на Ели Владкова да захвърли омразната черна перука, под която се налагаше да крие слушалката, в която й суфлираше Биг Брадър.

Инфо: VsekiDen.com

Гледай видео запис от предаването онлайн