„Живей активно!“ 2010 – ела да спортуваш и да слушаш музика!

Симона Пейчева и Йордан Йовчев ще се включат в спортните мероприятия заедно с хиляди участници в Южния парк

Гост музиканти са Галя, Лора Караджова, Сантра и Кристо, Мария Илиева, Устата, бийтбокс шампионът Skiller, победителката от „България търси талант“ Богдана и ансамбълът на Нешка Робева

Всеки от участниците в “ЖИВЕЙ АКТИВНО!” тази година ще има уникалния шанс да направи първите си стъпки в художествената или спортна гимнастика под ръководството на треньор – световен шампион. Най-успешните ни гимнастици през последните години Симона Пейчева и Йордан Йовчев ще участват в спортни демонстрации и игри на специално изградени сцени, а волейболните легенди Евгени Иванов – Пушката и Любо Ганев ще се включат във волейболните турнири в Южния парк в София, на 20 юни 2010 г.

На 15 места в парка ще бъдат организирани различни спортни демонстрации, състезания, игри за цялото семейство, сред които: MTV танци с M Dance балет, футбол, стрийтбол, катерене с републиканския шампион по спортно катерене Константин Кънчев, бийт бокс със Skiller и Cube, латино танци с ансамбъла на Нешка Робева, брейк и хип-хоп с Electric Force Crew, художествена гимнастика със Симона Пейчева и момичетата от нейния ансамбъл.

Софиянци ще имат възможност да се включат в още много забавни игри и мероприятия за бебета, домашни любимци и хора от всички възрасти. Тази година желаещите да участват директно в спортните турнири ще имат възможност да заявят своето участие на facebook страницата на Живей Активно!, както и на специален щанд пред пилоните на НДК, от 7 до 17 юни.

Кметът на София Йорданка Фандъкова, някои от най-известните лица в света на спорта и Нестле България ще поведат пешеходния поход от НДК до Южния парк под мотото „Живей активно!“ за пета поредна година. Инициативата обичайно ще започне от 10:00 часа, на пилоните на НДК, откъдето софиянци ще тръгнат, за да популяризират здравословния и активен начин на живот.

Водещи на събитието ще бъдат Део и Гъмов, а сред звездите, които ще участват в юбилейното издание на “Живей активно!“ и ще зарадват всички с невероятните си изпълнения, са Галя, Лора Караджова, Сантра и Кристо, Мария Илиева, Устата, бийтбокс шампионът Skiller, победителката от „България търси талант“ Богдана и ансамбълът на Нешка Робева.