„Живей активно“ раздава награди по морето, водещ е ДЕО

Инициативата „Живей активно!” гостува на българското черноморие

Хиляди граждани и гости на морските градове ще спортуват за здраве в поредното плажно издание на инициативата

Инициативата „ЖИВЕЙ АКТИВНО!” ще зарадва гостите на родното Черноморие, като им предостави възможност да прекарат един летен ден със спортни активности и балансирано хранене.

В рамките на седмица, инициативата ще се проведе в 3 черноморски града. Живей Активно! започва на 10 август 2010 г. във Варна, след което ще посети Несебър на 12 август 2010 г. и ще завърши на 14 август 2010 г. в Приморско.

Активният ден на плажуващите ще започне в 08.30 часа със сутрешни упражнения за майки с деца, здравословна закуска и ще приключи с купонджийски уроци по хип-хоп и караоке вечер с участието на ДЕО и Лора Караджова. Всички желаещи да живеят активно ще си тръгнат с много награди от Нестле България.

Тренировки и уроци по йога, тае бо, стречинг, латино танци и хип-хоп ще бъдат организирани в специално построена шатра на плажа, а волейболната легенда Евгени Иванов-Пушката и спортният коментатор Крум Савов ще очакват всички ентусиасти да се включат в турнира по плажен волейбол.

Хиляди фенове на здравословния начин на живот ще имат възможността да се раздвижат със спортни активности и да научат много интересни неща за балансираното хранене и движението. Заедно с водещия Део, за доброто настроение и добрата форма на участниците ще се погрижат и най-добрите инструктори и танцьори.

Задължителен елемент от здравословния ден на плажа ще са разнообразните балансирани храни и напитки. И докато родителите спортуват, малчуганите ще се забавляват в надуваемия замък, ще имат възможност да се включат в турнира по мини футбол и ще получат много награди.

 
По темата: ,