„Животното“ Денис Ризов е на тема коне и ротвайлери

Денис и приятели – 25 май

В „Денис и приятели“ ще видите председателя на клуб „Ротвайлер“ – Даниела Петкова, която освен това е наследствен кинолог и собственик на хотел за кучета. Заедно с Даниела в студиото ще влезе и ротвайлерът Дънди Босилек, който е по-скоро манекен, отколкото пазач.

На гости на Денис ще бъде и неговият дългогодишен приятел Фънки заедно с бандата си „Турбо„. Те ще разкажат за новия си албум, който ще излезе на пазара съвсем скоро, ще разкрият мнението си за чалгата и разбира се ще забият няколко парчета в компанията на колегите си от „Ахат„.

Освен това ще видите ексклузивни кадри от гостуването на „Ахат“ в Габрово, както и интервюта на култовия репортер Шеки.

Запис от предаването ще откриете тук.

„Денис и приятели“ – 26 май

В „Денис и приятели“ гост ще бъде една дама, която от 36 години е инструктор по езда. Ангелина Асенова ще разкаже кои са най-скъпите и хубави коне, колко струва издръжката на кон и изпитват ли жените чисто сексуално удоволствие от ездата.

След нея в студиото ще влязат група млади фрирънъри, които ще обяснят какво представлява спортът фрирън и къде се практикува. Ще научим още кой град в България е най-подходящ за скачане и каква е философската страна на фриръна.

Последният гост на Денис ще бъде култовият радиоводещ Васил Върбанов, който ще си признае, че се интересува повече от ръгби, отколкото от рок. Кои са нещата, които не знаем за ръгбито и защо Денис избяга от бюрото си, ще разберете само ако гледате „Денис и приятели“!

Запис от предаването ще откриете тук.