Жорж Ганчев говори за любов пред Антон Хекимян

Петьо Блъсков, Димитър Бежански, Сергей Игнатов, Муравей Радев и финалистите от „Африка: Звездите сигурно са полудели” сред гостите на Антон Хекимян през уикенда

В първия уикенд на месец декември Антон Хекимян ще посрещне в студиото на „Тази събота” и „Тази неделя” поредните интересни събеседници, с които ще обсъди най-актуалните и любопитни теми от седмицата.

Сутринта на 7 декември ще започне с гост коментатори по актуалните теми Петьо Блъсков, Димитър Бежански и Сергей Игнатов. Игуменът на Троянската обител дядо Григорий ще анализира скандалите под манастирската лоза, а Цвета Караянчева от ГЕРБ ще коментира има ли натиск в сочените за бастиони на ДПС региони. И още – какви искове са повдигнати срещу реституцията на Главно мюфтийство и защо кметове се обединиха в защита на поисканите десетки имоти в страната. Гости в студиото по темата ще бъдат четирима от градоначалниците. Политикът с шпага и китара, бивш депутат и кандидат за президент Жорж Ганчев ще разкрие своята житейска истина за живота, политиката и… любовта. Малко преди да роди третото си дете певицата Кали ще разкрие „тайни” за семейството, колите и конете.

Гледай видео записи от предаването онлайн

На 8 декември, неделя, дни преди изборите за нов варненски митрополит, Антон Хекимян и неговите гости – финалистите от „Африка: звездите сигурно са полудели“ Диляна Попова, Георги Милков и Георги Тошев ще говорят за това кой остава в надпеварата и да очакваме ли нови скандали. Финансовият министър от кабинета „Костов“ Муравей Радев ще говори за новите бюджети, старите приятелства и съдбоносните решения. В рубриката „Един българин в Холивуд” репортерите на предаването ще разкажат за аниматора Владимир Тодоров и неговата работа със Стивън Спилбърг и Том Ханкс.

Гледай видео записи от предаването онлайн