Жорж Ганчев пак се гласи за президент, заяви го при Нед


Знаменитият Жорж Ганчев ще видим в „Нешоуто на Нед” по GTV тази събота. Макар и вече на 69 години, основателят на първата бизнес партия у нас е все така енергичен и впечатли всички в студиото с феноменалната си памет за хора, събития и факти. Източник на тази енергия били гладът и жаждата му за живот.

Според него човек трябва от малък да се влюби в нещо и да го преследва упорито, за да стане успешна личност. Боли го обаче, че има много българи в чужбина, които преуспяват, но никой не говори за тях.

Той самият, например, е печелил множество световни награди по фехтовка, но никой не знае за тези му постижения. Жорж смята, че всеки истински българин трябва да поставя България поне пет нива над останалия свят и затова отново ще се кандидатира за президент.

Трите неща, които би си пожелал, ако хване златната рибка, са: Бог да спаси България, той да го види и да остави нещо след себе си, с което България да се гордее.

В рубриката „Неуспели.БГ” пък ще видим един неуспял поет, който, за сметка на това, е успял и много симпатичен таксиметров шофьор, както и неговата такси-поема.