Жорж („Star Academy“) представя дебютния си клип по The Voice


ЖОРЖ ПРЕДСТАВЯ ПЪРВИЯ СИ ВИДЕОКЛИП В PLANET VOICE ПО ТЕЛЕВИЗИЯ THE VOICE

Тази събота, 6 юни, гост на Диди в Planet Voice по The Voice TV е финалистът от Star Academy Жорж. Повод за гостуването му е неговият първи видеоклип към песента „Summertime“ след реализацията на два радио сингъла.

Пред камерата на телевизия The Voice Жорж разказва за проекта, събрал го с нашумелите румънски продуценти Play&Win. Талантливият млад изпълнител споделя забавни случки от заснемането на видеоклипа към парчето, в което му партнира Аксиния.

Зрителите на Planet Voice ще научат колко изтощителна работа е заснемането на видеоклип. Снимките са отнели повече от 16 часа и още много дни в подготовка, разучаване на хореография и избор на стайлинг.

В предаването става ясно още дали се създават приятелства в телевизионни реалитита като Star Academy. Жорж разкрива на неустоимата Диди къде обича да прави секс, какви скандални видеоклипове държи в телефона си и каква е връзката му с … Мики Маус.

Ексклузивното представяне на видеото към песента „Summertime“ и забавното гостуване на Жорж в студиото на Planet Voice ще се излъчи по телевизия The Voice в събота, 6 юни, от 15 часа, с повторение в неделя от 20 часа.

В същото издание на предаването ще се излъчи и репортаж от представянето на скандалния сборник “Диагноза Тийн” в книжарница Хеликон Витоша, водеща на което беше Диди от Planet Voice.

 
По темата: ,