Жури и продуцент на X Factor – най-елегантните българи

Станаха известни най-елегантните българи за 2011 година 

Деница Атанасова-Гергова, Мария Илиева, Жени Калканджиева, Владимир Ампов – Графа, Димитър Бербатов и Васко Василев – това са най-елегантните българи за 2011 година според класацията на популярното списание „Fashion Lifestyle Magazine” с главен редактор проф. Любомир Стойков.

Новите носители на приза БГ Модна икона” за 2011 г. бяха избрани след онлайн гласуване на читателите на списанието, на експертна комисия от 30 водещи фешън и лайфстайл журналисти и редакционния екип на списанието. Основните критерии за избор на най-елегантните българи са изискан вкус, модерен стил, безупречна култура и професионален успех.

Церемонията за връчването на наградите и коктейлът ще се състоят на 14 декември (сряда) от 13:00 часа във „Витоша” Парк Хотел. В ревю-спектакъл ще бъдат показани и най-новите колекции на KWIAT, Triumph, ZA Designe и Paloma Fashion.  Специален гост на събитието е Just Cavalli. Ще бъдат представени модели от ревюто на марката и облекла от темите JANIS и KATE от най-новата колекция Just Cavalli – есен-зима 2011/2012.

Класацията за „БГ модна икона 2011” се провежда за трета поредна година. Досегашни носители на високия приз за 2010 година са Елена Петрова, Гала, Валентина Войкова, Калин Врачански  и Владимир Карамазов, а за 2009 година – Диана Любенова, Цветелина Бориславова, Юлияна Дончева, Димитър Бербатов и Миро.

 
По темата: