Журито в „България търси талант“: „Щяхме да се избием!“

Всеки в журито на „България търси талант” има своите фаворити, сподели Любен Дилов-син в «Денят е прекрасен» днес

Днес гост в студиото на „Денят е прекрасен” беше Любен Дилов-син. Журналистът, който е в журито на „България търси талант”, разкри пред водещите Ива и Боги, че всеки е имал свои фаворити. „Сред тези 2000 кандидат-таланти имаше такива образи, че в журито щяхме да се избием кой да продължи. Всеки държеше на свои фаворити”, издаде Дилов-син. „Един от кандидатите за „България търси талант” едва не си проби носа с работеща бургия”, разказа още той.

Оценяващите били силно впечатлени и от мъж, който гълтал саби, а после поискал да го прегледат с рентген за доказателство, че са в корема му. Трети пък вдигнал със зъби цяла маса.

Дилов-син призна, че е бил злодеят в журито – човекът, разплакал много майки и деца, тъй като непрекъснато казвал „не” на кандидатите. „Без друго съм работил всички най-мразени професии – бях депутат, само футболен съдия на Левски-ЦСКА не съм бил”, пошегува се той.

Три дни преди началото на „България търси талант” той оцени и талантите на водещите на „Денят е прекрасен”. Ива му нарисува портрет, Боги показа имитаторски способности, а Мавриков обра овациите с ирландски танци в стила на Майкъл Флетли.

България търси талант” стартира в ефира на bTV в понеделник, 1 март, от 21:00 часа.

Цялото интервю с Любен Дилов-син можете да видите ТУК.