„Журналистът“ майор Костов рисува в „На инат“ – а всъщност е от МВР!

Красимир Костов: правиха си рейтинг на мой гръб

В понеделник вечер Марк О’Селски посрещна в студиото си един истински Микеланджело с фуражка-главен инспектор от КАТ Красимир Костов. Двамата си поговориха за хората, пътищата, автомобилите и животните в тях.

Марк попита инспектора дали в крайна сметка има ефект от поставените по пътя камери. Отговорът на Краси Костов бе, че заради камерите и радарите и най-бързите кротват, но само за този участък. „Антирадарът не помага” .

Водещият провокира госта си със открита в интернет карта на местоположението на  всички радари и камери в страната. Той му отговори, че картата има превантивен ефект, че премигването с фаровете е мечешка услуга, но все пак помага.

На около 50 000 шофьори им „висят” книжките по последни данни на КАТ, но клиповете от камерите се обработват малко по-бавно и те ще получат честитките по-късно. „Черната статистика намалява” – добави Краси Костов.

Пред Марк О’Селски той разказа как е станал журналист в Генерал Тошево. „От дете исках да стана журналист, от 7-ми клас. И сега преди всичко съм журналист.” – разказа Краси Костов.

„Дразниш ли се от екранния си двойник Егаси Костов?” – бе последният провокативен въпрос на магарето. „Вече го забравих. Правиха си рейтинг на мой гръб, но това са груби, дебелашки шеги, които уронват престижа на КАТ.”

След кратка статистика на пътнотранспортните прозишествия за  последното денонощие Краси Костов подари на Марк О’Селски една от своите рисунки, на която бе нарисувано едно инатливо магаре. То обаче е умно и не желае да премине на червено.

Гледайте шоуто и утре, когато на гости ще бъде ослепителната Мис Варна 2008 – Ирена Иванова! Тя ще бъде подходящо придружена от Геоги Неделчев, който ще ни разкаже защо миските се снимат за еротични списания, а не в брошури за мотокари… примерно! „На инат” по TV7, всяка делнична вечер от 22:00 часа.

 
По темата: ,