Зия напуска къщата в Част от мен еп. 23, 24.03.2016 + гледай онлайн

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Информация на Теленовелас Новини:

Зия отива в болницата, за да разбере какво става. Къймет съжалява и обяснява на Кахраман, че дори да не й прости, не е очаквала подобно нещо. Елиф е замислена. Споделя с Джелял, че не разбира защо човек сам иска да сложи край на живота си. Шюкран разказва на Якуб какво се е случило. Съобщава на съпруга си, че Дефне не е бременна. Къймет се опитва да успокои Зия, който пристига в болницата притеснен.

Якуб все още не може да повярва на новината, която му съобщава Шюкран. Двамата се съмняват, че Кахраман и Дефне нарочно са спретнали такъв номер на семейството. Шюкран предлага да разкажат публично това. Якуб се съгласява, но я съветва да изчакат подходящ момент.

Кахраман обещава на баща си, че ще поговорят, когато дойде подходящ момент. Докторът разрешава на Кахраман да види жена си. Дефне идва в съзнание. Извинява се на мъжа си. Зия се моли за снаха си.

Изписват Дефне от болницата. Джелял се обажда на Кахраман, който му съобщава, че вече се прибират вкъщи. Джелял съобщава радостната новина на Елиф. Къймет убеждава съпруга си да не притиска младите. Зия иска да научи всички тайни. Тогава Шюкран и Якуб се намесват в разговора. Къймет продължава да настоява децата да разрешат проблемите си сами. Шюкран й противоречи. Якуб предполага, че има съществена причина за скандалите между Кахраман и Дефне. Къймет предлага да закрият тази тема, но Зия не се съгласява. Той държи да научи истината.

Якуб подпитва Кахраман как е бебето. Той отговаря, че всичко е наред.

Елиф отива в имението, за да се види с Дефне. Дефне доверява на Кахраман, че за нея е дошъл краят. Кахраман й разказва, че Шюкран я е открила навреме. Но ако искат всичко да бъде преодоляно, Дефне трябва да обещае, че повече няма да посяга на живота си.

Кахраман отива да се види в Елиф у Джелял

Къймет влиза в стаята при Дефне. Жената тактично я отпраща. Зия научава, че поръчките не са пристигнали на адреса. Вика Якуб при себе си, за да разбере какъв е проблемът.

Максут отива на среща с големия шеф. Харун го съветва, че това, което правят, е опасно. Зия вдига скандал на сина си. Обвинява го, че отново се е провалил в управлението на компанията. Якуб отбелязва, че логистичната фирма е виновна за закъснението на доставките. Зия не му вярва. Подчертава, че отговорността е изцяло на сина му. Якуб в гнева си казва на баща си, че Кахраман го лъже и че Дефне не е бременна. Зия се стъписва. Удря шамар на Якуб и го гони. Шюкран потвърждава казаното от Якуб. Допълва, че е разбрала от лекаря. Зия гони и двамата.

Къймет иска да обясни всичко на съпруга си, но той не се съгласява. Тя припомня на стареца, че с години е крила тайната му и е отглеждала чуждо дете. Зия се ядосва и си стяга багажа, за да напусне къщата. Омразата на Якуб към Кахраман се усилва. Джелял се прибира вкъщи. Пита Назлъ къде е Елиф. Момичето отговаря, че сестра й е отишла в имението, за да се види с Дефне. Джелял се обажда на Кахраман и му съобщав къде е Елиф. Кахраман се връща отново във вилата.

Зия напуска къщата. Къймет се разплаква. Отива при Якуб и Шюкран и ги упреква, че са разказали всичко на Зия и сега старецът си е тръгнал. Заявява на сина си, че не може да стъпи и на малкия пръст на Кахраман. Шюкран се ядосва и пита свекърва си с какво са виновни, след като не са излъгали никой. Якуб гони майка си от стаята.

Елиф пристига във вилата. Качва се направо в стаята на Дефне. Къймет я среща по стълбите и я спира. Елиф не я слуша и влиза в стаята. Дефне я приема. Пита я защо е дошла. Елиф й отговаря, че иска да поговорят. Казва на Дефне, че заради безизходицата, майка й и сестра й е поела по този път. Дефне признава, че е стигнала до края. Елиф отбелязва, че и двете са жертви. Елиф уверява Дефне, че наистина съжалява и че няма нищо по-ценно от живота. Дефне отвръща, че не желае да я вижда повече. Момичето й обещава, че няма и да стъпи в имението, а след като роди детето, ще изчезне от техния живот. Отново заявява, че страшно съжалява.

Кахраман среща Елиф на улицата пред къщата. Вика я да поговорят. Зия се мести в друга семейна къща. Къймет пита Халил къде е закарал Зия. Той не й казва. Зия е много обиден на семейството си. Шюкран разказва на всички какво знае за случилото се в къщата. Керем също недоумява.

На срещата идва един от палачите на големия шеф и забива нож в ръката на Максут. После ги гони от заведението.

Керем се обажда на Кахраман и му съобщава, че Зия е напуснал къщата…

Гледай видео запис от сериала онлайн