Злата Ферхунде хвана годеника си в изневяра

Кампанията „Фамилията решава” събира лошите персонажи

Опасна ще бъде новата категория в кампанията на Диема Фемили „Фамилията решава” следващата седмица, когато най-накрая своето признание ще получат лошите.

Категорията, за която зрителите ще могат да гласуват, е именно „Най-запомнящ се отрицателен персонаж”. Случайно или не, номинирани тук са…три жени – Ферхунде от „Листопад” (Дениз Чакър), Нурсел от „Любов назаем” (Башак Оксал) и Еда от „1001 нощ” (Джанан Ергюдер).

Интересното около тях е, че образът на „лошите” продължава да ги преследва дълго след края на поредиците, в които участват.

Такъв е примерът с Дениз Чакър, която и до днес турските медии наричат „злата Ферхунде”. Не особено положителна бе тази година за актрисата и в личен план. След тригодишна връзка тя се раздели с любимия си Ибрахим Челиккол, от когото преди две години в Париж получи годежен пръстен. Именно докато правеха планове за сватба, тя разбра за негова изневяра. Въпреки лошия край обаче в момента и за двамата се говори, че вече имат нови партньори. Турските медии дори приписват на Дениз връзка с известния поп певец Мурат Далкълъч.

Коя от трите дами ще се окаже най-обичаната и запомняща се лоша героиня, ще определят зрителите, като гласуват на Facebook страницата на канала facebook.com/diemafamily от 18 до 22 ноември.