Злати от ТВ+ – най-забавният водещ на сутрешен блок! (+видео)


Лаф след лаф, хит след хит – видео!

Специално за музикалната медия MusicSpaceTV водещите на сутрешния блок на ТВ+ „Денят” Стаси и Злати разказаха как се събуждат в много ранните часове на деня, с какви популярни имена от света на музиката се срещат почти ежедневно, както и други любопитни факти.

И двамата бяха на абсолютно едно и също мнение, че толкова рано сутринта най-добре разбуждат многото кафета и четенето на вестници. „Пускаме си музика и Злати ми разказва вицове, които понякога са смешни, а друг път не чак толкова”, каза водещата на „ДенятСтаси.

Оказва се, че Злати прави това и спрямо гостите в студиото на сутрешния блок на ТВ+, считайки, че 20% от вицовете му определено са „особено силни”.

Не винаги обаче положението може да бъде спасено – някои от гостите просто стават с грешната част нагоре и това си личи в ефира.

Репортерът на MusicSpaceTV Мина Петкова попита Стаси и Злати кои са основните въпроси, които се задават на изпълнителите, гости на „Денят” по ТВ+.  Водещите бяха категорични, че не се месят в личния живот на изпълнителите, а по-скоро се стремят да разберат повече за настоящите или бъдещите музикални идеи.

Специално за феновете на MusicSpaceTV, както и за зрителите на ТВ+ Злати изпя „Когато бях овчарче”  и призова зрителите да търсят албума му по МОЛ-овете и старческите домове.

 
По темата: