Златка: Джийсън е луд, мразя старите си интервюта

Златка Райкова: Джийсън е луд, видях го в очите му!

След като приключи поредният сезон на Биг Брадър, плеймейтката Златка Райкова направи дисекция на съквартирантите си.

След като излязох от риалити шоуто, се замислих защо съм на пето място и не намерих отговор. Не разбрах само защо напуснах преди Денди, другите финалисти наистина имат повече фенове и е обяснимо, че останаха до края.

Това каза в предаването „На кафе” Златка Райкова. Тя допълни, че не е понасяла поведението на женствения си колега в Къщата, но заради добрия тон не е влизала в конфликт с него. Плейметката призна, че не е разбрала кой й прави номерата в Къщата, предполагала е, че това е политика на „ВИП брадър”, а не Джийсън и Пенка.

За мен Джийсън има психическо отклонение, той е луд, видях го в очите му, заяви Райкова. Според нея, този човек е трябвало да излезе от Къщата доста по-рано, не само за номерата срещу нея. Имаше и други енергийни вампири, които ми изпиваха кръвта в Къщата, допълни тя.

Аз предпочитам фините жени, Ирина Флорин е такава и много я харесвам, каза тя. Себе си Златка определи като „по-бойна”. Все пак тя уточни, че има проблеми в общуването си с хората, тъй като едва на 20 години е дошла от провинцията в София и се оказала в центъра на вниманието.

Плейтметката призна, че не си е представяла, че когато някой е на гребена на медийната вълна, както нея в момента, ще може да покаже какъв човек е.

Тя не отрече, че е слушала много критики срещу себе си и от повечето си е взела поуки и вече се е променила. Но се определи като жена с интуиция и заяви, че е усещала хората и е разбрала кои от съквартирантите са зле настроени към нея.

Не обичам да се гледам в стари мои интервюта, не съм се представила добре винаги, допълни Златка. Според нея, тя е прекалено емоционална и нервна и трудно се владее при формати като „Биг брадър”, затова трудно се решила да участва.

Гледай видео запис от интервюто онлайн

Инфо: BLife

 
По темата: ,