Златка: Мъжете искат от жените бюст, интелект и пари!

В интервю за агенция Дартс нюз Златка Димитрова разкрива лесно ли е да си водещ на „Какво искат жените“. Дали се сработва добре с Кристина Патрашкова и Джуджи, подготвя ли се за шоуто и как оценява политическата ситуация – прочетете по-долу:

– Как реши да станеш водеща на предаването „Какво искат жените“?
– Предаването ми беше мечта – с това искам да се занимавам. Едно съм учила, но друго ми се отдава. Мисля, че всеки човек има скрит талант и след време открива. Става ти ясно какво искаш да правиш. Приех това предизвикателство, защото другите ми две колеги – Кристина Патрашкова и Джуджи, са с много опит и аз крада от тях постоянно. Аз тепърва трупам. Надявам се да се справям. Тепърва предстои да видим, тази събота стартира шоуто от 12 до 14 ч. по Нова тв.

– Разкажи за предаването.
– Ще водим разговори за жените, коментираме и новостите с нашите гости. Всеки път каним на обяд трима мъже, като ние готвим. Всяка седмица всяка от водещите е домакин, приготвяне менюто, което сами избираме. Даваме им задачи, както и покани, в които ги молим да ни подарят подарък – такъв, какъвто най-добре да ги опише. Обсъждаме подаръците, после и оценяваме всеки мъж. В края на предаването даваме грамота само на един. Трябва да е на перфектния. Такъв разбира се няма.

– Възникват ли спорове в избора?
– Да, защото сме различни не само като визия, но и като професия, мислене. Но точно това е била и целта на продуцентите на „Паприка Латино“.

– Как протичат снимките?
– Снимките са по 13-14 часа, но е много весело. Снимаме 2 пъти в седмицата, доста е изморително.

– С Патрашкова се запознахте и станахте близки във Вип Брадър, а с Джуджи познавахте ли се преди?
– Лично не. Но тя е готин човек, смее се толкова експлозивно, че ни заразява. Криси пък е по-обрана, сдържана. За мен тя е важен човек в живота ми, изигра ключова роля и аз почнах да се променям заради нея. Като майка ми е и винаги се допитвам за съвети до нея. Трите сме неочаквана комбинация, гостите също са много интересни.

– Импровизирате ли, или действате според сценарий?
– Имаме пълна свобода, нямаме сценарий. Демократично е.

– Мъжете как реагират на вашата комбинация?
– Много добре, никой досега не се е шашкал от камерите. Ние веднага сваляме бариерите, гостите не се притесняват. Пийваме, хапваме, обсъждаме различни теми, атмосферата е много приятна. На първите снимки бяхме повече гипс, сега сме свикнали с екипа и трите помежду си. Допълваме се, за кратко време се обиграхме доста. Вече близо месец снимаме.

– Какво искат жените?
– Неразгадаем въпрос е, не знам. Знам какво искам аз – спокойствие преди всичко, защото животът е много динамичен, изнервен. От мъжа до мен искам да съм спокойна, да го чувствам като опора. Да изживявам всеки ден щуро и лудо. Не обичам скуката, емоционален човек съм. Скромна съм, за разлика от Джуджи, която иска диаманти. Криси например иска същото като мен – спокойствие. Тя е доста независима.

– Какво искат мъжете?
– Не съм сигурна. Те станаха много меркантилни, търсят си жени с позиции, известни, интересни, които няма да им засегнат джоба. Искат сексапилни дами, ако може да са слаби, с гърди, плюс това високи. Ако може и да са интелигентни, тоест всичко. И почти невъзможното!

– Кой е по-силният пол сега?
– Сигурна съм 99%, че сме иззели функциите на мъжете. Аз например съм много самостоятелна и се справям сама отдавна. Разбира се, и моят приятел ми помага. жените са станали напоследък доста самостоятелни, взимат бързо решения. Докато мъжете са по-страхливи, по-трудно решават. Може би защото им се пада да правят по-сложните избори. Но като цяло мисля, че жените май сме по-силния пол.

– Подкрепи ли те приятелят ти, когато реши да участваш в предаването?
– Човекът, който е до мен, трябва да приеме това, че съм публична личност. Приятелят ми ме подкрепя във всичко, дори се радва, харесва това, което правя. Но винаги се допитвам и до него преди да почна нещо. Иначе решенията си взимам сама. Той не обича да се показва, да е публичен. За съжаление няма как да скриеш личния си живот на 100%. Все ще се намери някой да си пъхне носа, където не трябва.

– Дразниш ли се на клюките или вече свикна?
– Вече свикнах, не ми е проблем. В началото беше странно, сега стана част от ежедневието ми. Не се дразня на клюките вече, някога приятелят ми се ядосва. Но свиква и той. Преди да предприемеш стъпки към известността, трябва да се замислиш дали си струва, защото е нож с 2 остриета.

– Подготвя ли се преди предаването специално?
– Не, запознах се със сценария. Не съм се готвила с нещо специално. Справям се сама.

– Беше за малко и в предаването на Нова тв Dancing Stars?
– Благодаря на Радо Тушев за поканата, участието ми внесе в живота – пъстрота, цветове, страст. Много обичам да танцувам, така релаксирам. Но преди това професионално не бях танцувала. Танцът ни с Петьо беше лесен, динамичен, емоционален. Върнахме се през 70-те години с „Би Джийс“. Петьо ме научи на много движения, седмица и половина доста потренирахме. Много е трудно. Един танц продължава не повече от минута и половина, но сложни са самите движения – да си в такт с музиката, в синхрон с партньора. Смятам, че се представих добре, получих позитивни отзиви.

– Имаш ли фитнес салон, както писаха медиите наскоро?
– Нямам, бях си публикувала снимки във фейсбук, от местата, където тренирам. Но нямам свой салон.

– Как поддържаш форма?
– Тренирам, когато имам време. Сега е по-трудно с предаването, но не съм качила килограми. Повече залагам на кардио тренировки, хапвам много салати. Но не пазя диети, изтощително е, когато имаш динамичен живот. Не бива да си правиш шеги със здравето.

– Как ще коментираш ситуацията в България?
– Следя новините, но се чувствам тъжна и отегчена. Хората се самозапалват, предприемат крайни неща, което означава, че нещата не вървят добре. Не знам дали нашите управници ще се събудят, те са пионки според мен. Смятам дори и че това правителство е наложено от нашия бивш премиер.

– Ще гласуваш ли и къде?
– Ще гласувам, да. Колебая се между 2 партии. Тук ще дам вота си, в София, имам адресна регистрация. Призовавам и всички да гласуват, но преди това да помислят. Държавата не е само магистрали и със сигурност няма да гласувам за това.

– Следеше ли протестите?
– Народът е объркан, не знае за какво да протестира. Толкова неща ни куцат. Свалиха правителството, после пък казаха, че не са искали да го свалят. Пълна какофония. Не знам дали България някога ще се оправи. Май най-хубавото време беше на Бай Тошо.

– А политици ще каните ли в предаването?
– Бих искала да поканя Дянков – да го питам какво става с парите в здравеопазването. Защо хората, които плащат здравните си осигуровки, ги оставят да умират в болниците. Няма да забравя майката, която се молеше пред парламента за детето си, трябваха й пари за лечението му. Как не можаха да съберат тогава?! Надявам сега да дойдат по-добри политици, които не крадат, но и да мислят за народа.

– Наскоро прави и благотворителна кампания за болно момче?
– Да, реших да организирам концерт в помощ на Борислав. Беше в столичен клуб, дойдоха да пеят Графа, Рафи, Мариана Попова, Клавдия, Любо, Сани Алекса, Вики от „Мастило“. Лейди Би пък излезе на сцена, бременна в петия месец. Румънеца и Енчев бяха водещи. Евгени Минчев дари 600 лв. Събрахме 10 000 лв, а за 2 месеца чрез ДМС кампанията в сметката са влезли 40 000 лв. Сега ще пътува за трансплантация в Русия.

– Значи не сме толкова лоши, милосърдни сме.
– Не сме, но добрите хора са малко. Трябва да са повече.

Интервю на Ваня Костова за агенция Дартс нюз