Златка отпразнува участието си в „Забранена любов“


Плеймейтката преоткри ”професия Златка”

Плейбойката Златка Райкова отпразнува първите си снимки в сериала ”Забранена любов” и в същото време направи дебюта си в амплоато на водеща.

Русокоската едва удържа прелестите си да не изкочат от ултрасекси бяла рокличка, докато водеше поредното издание на Live Dance Show в столичния клуб ”Бизаро”.

”Вълнувам се много, за първи път ми е! Бих го сравнила с първия път в секса…”, започна с провокация да реди бисерите си Златка.

”Ето вече преоткрих същността на ”професия Златка” и се чувствам истински себе си, това е най-важното”, допълни горещата плеймейтка.

В разгара на купона тя издаде, че в ”Бизаро” са и сценаристите на хитовия сериал ”Забранена любов”, с които имат повод да празнуват, а именно първите й снимки като актриса.

Пред гостите Златка най-накрая издаде повече за ролята си, нещо което досега пазеше в тайна.

”Вярно ще играя с истинското си име, но няма съвсем да бъда такава, каквато съм в реалния живот”, уточни пазарджишката палавница.

За да се чувства още по-уверена в амплоато на водеща, приятелят на изкусителката – самбистът Благой Георгиев също беше сред гостите. Той се настани на бара на заведението, откъдето внимателно наблюдаваше как половинката му разчупва обстановката с много танци, лафове и сексапил.

Сред кулминационните моменти на вечерта беше и еротичното ядене на банани. Златка и партньора й като водеща – актьорът Стилиян, предизвикаха няколко девойки да направят показно на зададеното им занятие.

На снимката: Златка (в бяло) със сценаристите