Златка отрича сексуален контакт с Коцето – видео

„Коцето го познавам отдавна, но нямам никакви лични отношения с него“

Русата Златка категорично отрече твърдението на Райна, че е преспала с фолкпевеца Константин:

„Чрез общи приятелки съм се запознала с него, познавам го от много време. С Коцето и до сега сме много добри приятели. Той е мой приятел, ние сме се чували по телефона, но аз нямам никакви лични отношения с него“, заяви плейметката пред Гала в „На кафе“.

Повод за яростното отричане станаха думите на бившата приятелка на Коцето – Райна в Big Brother All Stars: „Нищо не ме дразни. Дори не ме дразни, че сред вас има хора, които са ми пречили във връзката ми с него. Златка е минала за много кратко, но е минала по реда си“, категорична беше Пилето пред съквартирантите.

След излизането си от къщата Райна потвърди думите си и при Гала. В „На кафе“ фолк певицата сподели, че била засичала любовни есемеси от Русата Златка: „Въпреки, че не беше записано нейното име, знаех, че е тя. Освен това разбрах и за други жени, с които е излизал той“, поясни Пилето.

„То на човек, когато не му върви връзката, другите са му виновни“, нападна я Златка пак при Гала, пише БЛИЦ. Русата плеймейтка обясни, че поведението на Райна спрямо нея било целенасочено през цялото време: „Тя непрекъснато ме апострофираше във всеки един разговор, винаги се намесваше, да ме критикува за всичко. Опитваше се да изтъква недостатъците на другите, за да покаже някакви качества или колко е добра в нещо“, отсече Златка.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: NaUho.BG

 
По темата: , ,