Златка скърби за баща си във ВИП Брадър – видео

Златка: Само татко ме наричаше Злато

Златка отвори душата си и изплака за загубата на татко си, тя направи специално обръщение във „ВИП Брадър”.

Бургазлийката изля мъката си в специално обръщение от ефира на „ВИП Брадър“. „Само той ме наричаше Злато и ме напътстваше мъдро с ценни съвети”, сподели Златка за баща си, който почина преди дни.

Въпреки че Златка не е отгледана от биологичния си родител, тя все пак го е чувствала много близък, а и той винаги се е грижил за нея. Плейметката обясни, че прави изявлението в името на неговата памет. Здравето на бащата на Златка се е влошило през лятото, а тя е била неотлъчно до него.

„Непрекъснато пътувах до Бургас, направих всичко възможно да не му липсва нищо. А той нито веднъж не падна духом, въпреки че медицината се оказа безсилна…”, разясни в трогателното си изказване Златка.

Тя поясни още, че е влязла в Къщата, защото има кауза и не е вярно, че е изоставила баща си в последните му дни. „Не съм тук, за да се забавлявам, не мога да приема подобни думи по свой адрес, чувала съм какво ли не за себе си, но това премина границата”, възмути се Черната Златка, пише kliuki.net.

Златка е гневна заради твърденията, че безсърдечно му е обърнала гръб в последните му часове.

„Тези, които са си позволили да опорочат трагичното събитие в живота й с лъжливи статии, ще бъдат подведени под съдебна отговорност“, написаха хората, които поддържат официалната страница на плеймейтката във Фейсбук, докато тя е в Къщата.

От самия „ВИП брадър“ няма да коментират трагедията на Златка. Миналия сезон на „Биг брадър ол старс“ също беше почернен от смърт на роднина на участник. Деметра Казълова, дъщерята на Дими от „Биг Брадър“ сложи край на живота си заради ужасна диагноза, докато той беше участник в предаването. Тогава от „Биг брадър“ също отказаха да коментират ситуацията.

Инфо: BLife

Видео: Златка Димитрова сподели за трагедията, която я сполетя преди дни

 
По темата: