„Злопаметната“ Койна Русева защитава мафията „Под прикритие“!

Дали агентът под прикритие Мартин ще убие наркодилър?

След хитрия план на Джаро да залови къртицата в редиците си, Мартин е в капан. Ако не предупреди инспектор Попов, че сделката, за която е докладвал е постановка, часовете на Марто са преброени. Младия агент ще рискува всичко, за да се спаси от създалата се ситуация, но дали това ще е достатъчно. Изпитанието за психиката на Мартин става още по-тежко, когато босът му заповядва да убие нелоялен дилър. Докъде може да стигне един агент под прикритие? Готов ли е на всичко в името на мисията си?

Тази неделя в сериала влиза още един ключов образ – Бояна Василева (Койна Русева), адвокат на Джаро.

Галерия от епизода:

Бояна Василева е умна, хладнокръвна, амбициозна, добър манипулатор и много предпазлива. За повечето хора е обвита в загадъчност и мистерия. Мрази публичността. Компенсира външния си вид с интелект. Няма изгубено дело. Умее да предизвиква безусловно доверие. Включително и това на Джаро. Василева е единствената, пред която той си позволява да се разкрива повече от допустимото.

Бояна е влюбена в Туджаров от години, но той не вижда в нея друго освен верен съюзник в игрите си. Василева презира съдебната система, защо познава добре корупцията, която властва там. Няма скрупули да подкупва, да се пазари, да преговаря. Не гледа сериозно на Съни – държи се с нея пренебрежително. Счита я за поредното „захарно петле” в устата на Туджаров. Ревнува от нейната младост и жизненост.

Попова може да бъде жестоко язвителна, когато я засегнат. Заобикалящата среда я е направила циник с черно чувство за хумор. Злопаметна е. Обича да си връща, отвори ли и се възможност.

Видео анонс:

Запис ще откриете тук

 
По темата: