Змии, скорпиони и мъже-каучуци в „Ол инклузив“ по Нова

Уникални баща и син – каучуци, змии и гущери от цирк „Балкански“ и Орлин Павлов в новия епизод на „Ол инклузив“

Този вторник (19.11.2013) в „Ол инклузив“ ще видим невероятното изпълнение на Дуо Генчеви – едни необикновени баща и син. Бащата – Любомир Генчев e цирков артист и акробат от много години. Практикувал е както в България, така и в чужбина. От 2002 става първият българин, който изпълнява така наречения „клишник“. Клишник е разновидност в цирковата акробатика, при която артистът може да премества ставите си по начин, несъвместим с нормалната човешка анатомия. Изпълнението на Любомир Генчев е изключително атрактивно, защото пред очите ни той ще се напъха в кутия с размери 40 на 50 на 70 см. И тъй като, очевидно, след като се сгъне по невъобразим начин му остава още място, Генчев – Старши ще вземе със себе си и футболна топка (стандартен размер), плюс ще има достатъчно време и място, преспокойно да изпуши и една цигара в кутията.

Синът пък – Георги Генчев е единственият в момента мъж-каучук в България. Способностите му да огъва и контролира тялото си са не по-малко впечатляващи от тези на баща му, а двамата заедно спират дъха на публиката.

Уникални в световен мащаб ги прави и това, че са мъже. С тези дисциплини в цирковото изкуство обикновено се занимават жени, защото принципно са по-пластични от мъжете, но както добре знаем, всяко правило си има изключения и Любомир и Георги Генчеви са едни от тях.

В този епизод на „Ол инклузив“ ще станем свидетели и на смразяващ номер на цирк „Балкански“, при който сцената буквално ще бъде завзета от змии, гущери, скорпиони и паяци от всякакъв вид и калибър, но слава богу и от един храбър Индиана Джоунс, който чудесно се справя с всички тях.

Орлин Павлов пък ще се погрижи за музикалното оформление с изпълнение на песента, призната за първия български хит – „Зеленооко момиче“, създадено през 1965 г., както и с последния си хит „Секунда“.

Със способностите си отново ще ни смае и медсестрата-акробат Леонсия Докузова, която този път ще представи номера „Отвесно въже“.

Всичко това, че и още – само в „Ол инклузив“, вторник, 19 ноември, 21 часа – Нова телевизия.

Гледай видео запис от предаването онлайн