„Знаеш как“ на Din-Yo и True – лятна R’n’B премиера

Din-Yo „знае как“ да запали лято 2013 и може да ви научи

Слушай „Знаеш как“ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=AkAD5McimyA

След успеха на първото си парче „Искам твоята“, Din-Yo показва, че знае как да привлече вниманието и да запали страстите с новия си летен проект „Знаеш как“. Песента в ар ен би стил с неустоимо клубно звучене със сигурност ще направи лято 2013 по-танцувално и ще му придаде свежо настроение. Присъщите за проектите на талантливия изпълнител лекота и мъжественост тук придават особено очарование на флирта, забавлението и свободата в горещите летни нощи.

За обработката на парчето, създадено по негов текст и музика, Din-Yo отново се доверява на Bate Pesho (StudioBuster), чиято заслуга е аранжиментът на „Искам твоята“. Верен на навика си да освежава своите песни с атрактивно женско присъствие, за рапирането в песента той избира изгряващата звезда True. Хубавицата е завършила НАТФИЗ със специалност “Танцов театър“ и наскоро направи своя музикален дебют, партнирайки си с рапъра Бате Сашо. Към общата им песен бе заснет видео клип, като нейно дело бе и хореографията в него. Освен че рапира добре, сладураната развива певческите си умения в училището за певци D-Stars и преподава хип хоп танци за деца.

Парчето „Знаеш как“ не е вдъхновено от конкретен обект на чувствата на Din-Yo, а е посветено на всички красиви момичета, които зареждат с настроение и еуфория, развихрени в емоцията на танца. Парчето заразява със своята ритмичност и вдъхновява с настроението на момента, с желанието да грабнеш всичко в един миг. Чуйте го тук: https://www.youtube.com/watch?v=AkAD5McimyA

 

„Знаеш как“

Музика и текст: Din-Yo
Аранжимент: Bate Pesho (StudioBuster)
Микс & Обработка: Bate Pesho (StudioBuster)
Мастеринг: Bate Pesho (StudioBuster)