Зомбита с Мег Донъли и Мило Манхейм по Дисни

Гледайте звездите Мег Донъли и Мило Манхейм в „Зомбита“ с премиера по Дисни на 26 май от 11:30 часа

Насладете се на талантливите млади актьори Мило Манхайм и Мег Донъли („Американската домакиня“ на ABC), чудесен саундтрак за поп и хип-хоп музика, страхотна хореография и акробатични движения във филма „Зомбита“, който има премиера по Дисни Ченъл на 26 май в 11:30 часа.

Адам Боннет, изпълнителен вицепрезидент на оригиналните програми на Дисни Ченъл сподели: „Актьорите, водени от необикновените Мег и Мило със своето уникално присъствие ни пренасят в света на филмите за чудовища като зомбита. Там откриваме много съвременна музика, танци, мажоретки и футбол.“

Историята се развива в измисления свят на „Сийбрук“, където общността е много праволинейна и царува силен конформизъм 50 години след зомби апокалипсис. Днес, макар и зомбитата да не представляват заплаха, все още се изисква от тях да живеят в „Зомбитаун“ – изолиран, полуразрушен квартал. Но когато всички разбират, че най-накрая зомбита ще бъдат допускани в гимназията „Сийбрук“, животът на всички тръгва към голяма промяна.

Адисън е първа година в гимназията и мечтае да бъде мажоретка – най-високия статус в гимназията. Когато тя успява да се присъедини към отбора, това за нея е сбъдната мечта. Тя среща и се сближава със зомбито Зед – очарователен младеж, който е готов на всичко, за да играе футбол за „Могъщата скарида“. А този отбор отчаяно се нуждае от победа. Адисън се сблъсква с доста отрицателно отношение за това, че се сприятелява със зомби, докато, за учудване на всички, Зед не започва да печели мачове.

Когато опознава Зед и неговите приятели зомбита, Алисън разбира, че зомбитата и мажоретките не са толкова различни и осъзнава, че „Сийбрук“ трябва да оценява всички свои граждани, а не само тези, които правят тъчдауни.

Тя е решена да се изправи срещу всички и да покаже на приятелите и семейството си, че нещата трябва да се променят. Зед и Адисън заедно искат да покажат на жителите на „Сийбрук“ какво могат да постигнат, когато прегърнат различията си и се радват на нещата, които ги правят част от една общност.