Zone Club през февруари 2010: любовта витае във въздуха!

Zone Club – февруари 2010
Тема на месеца: любовта витае във въздуха

От 200 години хората празнуват един специален ден, посветен на влюбените или на любовта – Свети Валентин. Никой не може да каже с точност кой е бил Свети Валентин и дори защо използваме неговото име за този празник. Zone Club не може да отговори на тези въпроси, но може да ви поднесе един незабравим месец на любовта, изпълнен с романтични и вълнуващи програми като: „Женен съм за принцеса”, „Непоносими булки”, „Неговите и нейните приятели”, „Манхатанска сватовница”, „Сватосани в Манхатън”, „Истински сватби”, „Тайните на булчинската рокля”, „В името на любовта: принцеса Даяна”, „Запознай се с нашите” и др.

Освен това през февруари Zone Club ще покаже три нови едночасови епизода на „Място под слънцето”, популярното британско предаване за пътешествия за тези, които искат да се наслаждават на нежните лъчи на слънцето. Този път поредицата ни среща с три двойки, решили да загърбят изпълнения със стрес и грижи европейски живот и да се отправят към слънчевите плажове, изгодните имоти и спокойствието на Австралия в Място под слънцето в Австралия.

Какво ново по Zone Club през февруари 2010?

НОВО: Място под слънцето в Австралия
От 12 февруари, всеки петък, 22:00

С цената на прехраната си все повече хора изоставят песимистична Великобритания в търсене на нов живот в Австралия.

През последната година 20 000 британци опаковаха багажа си и се разделиха с приятели, семейства, работа и дом, за да изминат 16 000 км. с надеждата, че ще открият по-добър и щастлив живот. В тази нова поредица Аманда Ламб помага на три семейства да се преместят и установят в Австралия, и освен това проучва как работи австралийската имиграционна система и научава какво точно представлява „животът в Австралия”, който привлича толкова много британци.

1 епизод: МЕЛБЪРН

В първия епизод Аманда е в Мелбърн. Кейт, която гледа децата си, и Алекс Едуардс, ИТ мениджър, искат да заменят живота си в Рексъм за нов живот в най-бързо разразстващият се град в Австралия – Мелбърн. Дали бюджетът от 260 000 лири ще бъде достатъчен, за да си осигурят тази мечта за тях и двамата си малки сина и кучето им Пъдси?

2 епизод: АДЕЛАИДА

С по-ниските средства, необходими за препитание и правителство, което до този момент успешно се бори със световната икономическа криза, Австралия се превръща във все по-популярна дестинация за британците, които мечтаят за нов живот. В тази част на поредицата Аманда помага на Джеймс и Алексис Хепуърт и техните две дъщери да напуснат Гримсби и да потърсят нов живот в Аделаида с бюджет от 235 000 лири. Те се опитват да намерят семейна къща, която да отговаря на техния начин на живот – те предпочитат да прекарват повече време на открито, но освен това Джеймс има нужда домът им да се намира близо до града. Дали ще спечели местоположението или имота, и дали Аманда ще успее да открие къща, която да покрива всичките им изисквания?

3 епизод: ПЪРТ

В този последен епизод Аманда пристига на помощ на Дейв и Джоан Тод от Ливърпул, които разполагат с бюджет от 400 000 лири, за да започнат нов живот в Пърт. Дали семейството ще открие дома на мечтите си и ще вземе окончателно съдбоносното решение да се премести в Австралия или пък британските му корени ще го задържат в северното полукълбо?

 
По темата: