Zone Club се преражда в нов модерен канал – Fine Living Network

Fine Living Network стартира на 1 април като основна дестинация за висококачествени лайфстайл програми

От 1 април канал Zone Club ще промени търговската си марка на Fine Living Network, обновен завладяващ лайфстайл телевизионен канал.

Fine Living Network (известен още като FLN) е широкоспектърен лайфстайл телевизионен канал и подчертава още по-силно лайфстайл насоката на канал Zone Club, като предлага пет програмни жанра – за дома, кулинария, пътешествия, мода и здраве – изкусявайки зрителите с многобройни премиерни програми, както и с други популярни и обичани предавания.

Каналът ще представя някои от най-добрите дизайнери, готвачи, модни и лайфстайл експерти от целия свят. От Джада Де Лаурентис, дивата на италианската кухня до Върн Ип, изключителния интериорен дизайнер, и австралиеца Мат Джеймс, създател на шедьоври в градинарството, FLN предлага неустоим микс от забавление и вдъхновение. С помощта на тези интелигентни и очарователни водещи, Fine Living Network ще показва всички нови аспекти на съвременния живот.

За дома – С великолепни предавания като „Най-странните домове в света”, „Малък дом, стилно обзавеждане” и „Божествен дизайн”, Fine Living Network ще отрази всички желания за подобряване на дома. Ще покаже примери за невероятни имения, а след това ще разкрие как могат да бъдат пренесени във вашия дом само за част от реалната им цена.

Кулинария – Топ майстори готвачи демонстрират новостите в кулинарното изкуство. С поредиците „Планета на храната”, „Гастрономическо турне” и „Съботна кухня” никога няма да ви липсват интересни и нови рецепти или обновена версия на стари, класически ястия. Готвачите идват от различни страни по света, така че със сигурност представят някои страхотни, оригинални идеи и практични предложения.

Пътешествия – Всеки си мечтае да избяга от ежедневието, но това невинаги е възможно. Fine Living Network прави следващото си великолепно предложение! Починете си у дома, докато поредици като „Място под слънцето”, „Райски острови”, и „Идеални кътчета за отдих” ви отвеждат на спиращо дъха пътешествие до най-привлекателните места в света.

Мода – Fine Living Network е ненадминат в модните предавания. Мода, култура, тенденции – всички са отразени в програми като „Терапия със стил”, „Големият бутик” и „Невероятните жени” – готови да вдъхновят следващата ви нова визия.

Здраве – Дори с всички тези прекрасни модни предавания, Fine Living Network не забравя, че трябва да се грижим за духа и тялото си. Поредиците „Дишане и йога”, „Подготовката на нюйоркския балет” и „Карибска аеробика” ще ви помогнат да бъдете здрави и щастливи.

След старта на телевизионния канал, ще последва и дебютът на уебсайта на FLN – finelivingnetwork.com. Уебсайтът е проектиран така, че да свързва хора, които силно се вълнуват от живота, който водят и от решенията, които вземат.

Fine Living Network обещава да се превърне в забавна, стилна дестинация за зрителите, които искат да се наслаждават на най-доброто от изисканата и вдъхновяваща лайфстайл телевизия.