Zone Reality подарява луксозна почивка на морето


Zone Reality и blizoo подаряват луксозна морска ваканция в онлайн конкурса „Истински герой”

В чест на истинските герои от живота през месец май Zone Reality излъчва премиерни програми, посветени на обикновени хора, проявили героизъм в изключителни рискови ситуации. Това е и поводът за стартирането на съвместен онлайн конкурс „Истински герой”, организиран от  Zone Reality и blizoo.

Телевизионният канал Zone Reality и телекомуникационният оператор blizoo и подаряват луксозна почивка на море в онлайн конкурса „Истински герой”. Надпреварата стартира на официалната страница на blizoo във Facebook. Желаещите да се включат в състезанието трябва да изпратят авторска снимка на специален за тях човек и кратко описание защо той е „истински герой” на имейл адрес snimki@blizoo.bg. Крайният срок за участие е 30 май 2011 г.

Изпратените снимки ще бъдат качвани в специална секция на страницата на blizoo във Facebook, където всички нейни фенове ще могат да гласуват за фаворита си. Авторът на снимката, събрала най-много гласове „like”, ще спечели луксозна 4-звездна ваканция на българското черноморие.

Победителят може да вземе със себе си любим човек, с който да прекара 5 незабравими дни. По време на почивката двамата ще имат на разположение всички удобства на хотела, в който ще отседнат – спа процедури, фитнес и тенис тренировки, плувен басейн, ресторант и панорамен бар, козметичен център и др.

По време на конкурса, през целия месец май, Zone Reality ще излъчва програми, посветени на хора, проявили героизъм в изключително критични ситуации. Всяка делнична вечер от 20:00 часа зрителите могат да гледат премиерните поредици „Ти ми спаси живота” и „Истински герои”, както и новите епизоди на „Бърза реакция”.

 
По темата: ,